Jedną część Poslki walczy z żywiołem, a druga się bawi. Czy z uwagi na sytuację na południu nie powinno się przełożyć na inny termin tych dożynek?
W związku z ludzka tragedią jaka dzieje się na południu Naszego kraju naprawdę z całym szacunkiem do wszystkiego powinno się w ca7lym kraju odwołać wszelkie imprezy. Większość miast gmin tak zrobiło ale tutaj...szkoda słów. Bawcie się dobrze i smacznego ...
Totalny brak wyczucia. Na południu Polski ludzie walczą o życie, toczą nierówną walkę z żywiołem, który w kilka godzin potrafi zabrać im cały majątek, a uśmiechnięta Pani burmistrz do spółki z Panem starostą wypuszczają sobie gołębie, przy aprobacie partyjnej gawiedzi. Wolałbym żeby lokalni włodarze zamiast się bawić to zakasali rękawy i pomogli swoim kolegom samorządowcom z południa Polski. W innych częściach kraju już jest organizowana pomoc przez samorządy, zbierane są datki, najpotrzebniejsze rzeczy, a powiat piotrkowski się bawi.
Wstyd mi za takich samorządowców.
<Zapraszam do Witowa K.. jest tu bardzo kolorowo, poza tym pogoda nam sprzyja> może mi ktoś wyjaśnić co podmiot liryczny miał na myśli, i jakiej części ciała użył gdy to wymyślił... Część kraju znalazła się w tragicznym położeniu, dużo zręczniej byłoby te imprezę odwołać lub przełożyć. Ale jest. W pierwszym szeregu działacze i miejscowi politycy trzeciego sortu za grosz przyzwoitości. B
Poludniow Polska w tragicznym stanie a tu dziadostwo się bawi jest to zenujace
Worki układać trzeba w Bystrzycy Kłodzkiej... żenada, odwołać trzeba było i za robotę.
O mój Boże tylu działaczy, polityków, urzędników, samorządowców, księży w jednym miejscu to po prostu szok ! I my jako mieszkańcy musimy ich wszystkich utrzymywać ? Pakuję walizki i opuszczam to miejsce.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!