metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
lokas ~lokas (Gość)22.09.2015 18:10

Działo się widać

32

Kirył Lazarow ~Kirył Lazarow (Gość)22.09.2015 18:37

ZSL się bawi za wasze i nasze pieniądze.

81

aaa.... ~aaa.... (Gość)22.09.2015 19:10

Pięknie tradycji stało się zadość.

52

tw ~tw (Gość)22.09.2015 19:21

PSL to największe złodzieje jakie startują w obecnej kampanii. Nie robią nic, a za kilka stołków są w stanie ułożyć się z każdym. Są jak chorągiewka i zwracają się w tą stronę gdzie wieje wiatr (czyli tam gdzie mogą coś ugrać). Cały czas obsadzają swoich ludzi po urzędach, dokonują malwersacji znacznych środków i biorą udział w układach korupcyjnych. Poziom ich bezczelności pokazuje afera W Elewarze czy korupcja w biurze posła Burego. A co zrobili dla rolników? Nic, proponują tylko jakieś kredyty, nie interweniują na podupadającym rynku cen mięsa i warzyw oraz nie zrobili prawie nic aby pomóc w zwalczaniu skutków suszy. To nie są godni reprezentanci polskiej wsi podobnie jak kato populiści z PiSu co obiecują złote góry. Rozsądnym programem, który pomógłby ludziom wsi wydaje mi się program lewicy.

132

normals ~normals (Gość)22.09.2015 22:50

Aaa i jeszcze SLD i lewica rozsądek to chyba żart . Skompromitowani aferami spadkobiercy poprzedniego systemu .

41

normals ~normals (Gość)22.09.2015 23:04

I jeśli kogoś porządnego z lewicy bym tym srwierdzenien uraził to przepraszam, bo moim zakiarem jest pokazanie jak łatwo jest rzucać w kampanii takie brzydkie hasła, a tutaj trzeba zawsze być normalnym i nie siać nienawiści.

10

tp ~tp (Gość)23.09.2015 09:01

Impreza była fajna a wiem bo byłem jedne co mi się nie spodobało to zachowanie Antoniego M. oraz kilku członków PSL ale pozatym wszystko było ok

11

obserwator ~obserwator (Gość)23.09.2015 13:24

To takie igrzyska dla ciemnego ludu Ovi cała tajemnica

31

normals ~normals (Gość)22.09.2015 22:45

Tw chyba nienawiść Ci rozum wyżarła. Impreza była fajna a co mnie polityka obchodzi. Lubie swojego wójta i starostę jako ludzi i mam w nosie w jakiej partii są. A Ty widzę tylko polityką żyjesz biedaczysko.

35

gość ~gość (Gość)24.09.2015 11:25

Rolnicy wspierajcie PSL to jedyna przyjazna partia chłopu, od zarania dziejów starali się, starają i będą starać wspierać rolnictwo. A kto komu dogodzi, nie ładnie tak sr... w swoje gniazdo ! Dożynki były udane i tyle.

26

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat