Bardzo ciekawa akcja ale znając życie nic nie wyjdzie bo jak będą szli to wszyscy uciekną a jak tylko rpzejdą to wrócą ale ostatnio coś robią wielki plus dla Policji bo nei są to nowe fotoradary
Czyli na przykład jak ktoś będzie niszczył mienie albo dokonywał kradzieży to spoko? Bardzo dobra akcja mająca na celu bezpieczeństwo policjantów którzy nie będą się bali spisywać gimnazjalistów. Gratulacje!
Jeszcze nie spotkałem w PT patrolu, który karał by za używanie wulgaryzmów - najczęściej udają że nie słyszą.
To taka moja mała sugestia.
oni nawet udają ze istnieją :-)
Panowie chodzą jak "cioty" po osiedlu. Psy jak srały tak srają, właściciele odwracają głowę udając ,że to nie mój zasraniec, a panowie władza udają, że nic się nie dzieje...
W zimie piwa się na ławce nie pije więc się pytam po co łażą te "parki"??? Żeby pisać takie debile artykuły ???
Jak dojdzie do takiej sytuacji, to chyba padnę z wrażenia ;)
Zachwyty związane z pomysłem jak najbardziej zasłużone, toż to człowiek o geniuszu napoleońskim wymyślił, bystrzak i wódz na miarę światową, taki mędrzec niedługo pewnie oglosi, że po głębokich analizach stwierdzil, iż policja jest od łapania przestępców, zabezpieczania porządku publicznego
Tam sie nie da dojechać samochodem (na fotce policjanci naprzeciwko komendy koło III LO) więc można tak pisać
Bardzo dobry pomysł za 5 godzin 100 złotych bardzo dobry pomysł -super przy tym bezrobociu i stawkach za 3 złote . SUPER miasto z super władzami i mieszkańcami. Żałosne komentarze oderwane od rzeczywistości. Jednym pełne koryto innym śmiecówka. Super miasto - super mieszkańcy!!!! Zlikwidować Straż Miejska a wszystkie pieniądze oddać Policji !!!! SUPER Miasto - Super Mieszkańcy !!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!