metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ares1 ~ares1 (Gość)22.02.2012 14:06

PEUK i ROKA nie narzekają na współpracę
Ale Św.Krzysztof i Maćkowiak już chyba tak!

00

Cyrk ~Cyrk (Gość)22.02.2012 14:20

Skandal !!!!!!11
PEUK nie ?
WSYDZE SIĘ ZE TU MIESZKAM !!!
To Peuk zawiódł a nie roka

00

aron ~aron (Gość)22.02.2012 14:21

Kaczmarek i Maćkowiak to fajne chłopaki. Przynajmniej nie takie buce, jak te tam...

00

Bardzo Dobrze MAĆKOWIAK ~Bardzo Dobrze MAĆKOWIAK (Gość)22.02.2012 14:27

łądne oszczędności
...
Zobaczcie ile Choniak płacił tamtej firmie !!!!!!!
Tak się rządzi miastem !!!!
Roka wzieła mniej i co ? MA NOWY SPRZĘT !!!!
Boli jak firma Ziomki odpadły.. ale kogo zabolało najbardziej że tak krytykuje Rokę ?
BRONIE MAĆKKOWIAKA !!
Jeszcze Tylko PEUK wysadźmy z siodła i będzie porządek w mieście.
HURA wreszcie..

00

BLEKI BLEKIranga22.02.2012 14:27

skoro firma Roka specjalizuje się w tworzenie miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych, nie powinno dziwić, że przy odśnieżaniu mają takie problemy. Myślę, że zakłady pracy chronionej winny mieć zakaz prowadzenia działalności, gdzie głównym środkiem zarobkowania jest praca fizyczna. A jak widzę ogłoszenie o pracę, że potrzebują kogoś do ochrony mienia i najlepiej z grupą inwalidzką to mnie śmiać się chce, to jest patologia!!!

00

web ~web (Gość)22.02.2012 14:44

Zajmuję się oficjalnymi stronami urzędów, ale po raz pierwszy widzę coś takiego, jak prowadzenie z kimkolwiek polemiki na takich stronach. Uważam, że władze miasta uczyniły rzecz bez precedensu: użyły miejskiego portalu informacyjnego dla ataku na firmę ROKA, a powód jest taki, że prezydent nie cierpi dyrektora generalnego tej spółki. Osobiste sprawy załatwiać poprzez miejską stronę wwww?

00

J23 ~J23 (Gość)22.02.2012 15:23

PANIE MACKOWJAK, CHOJNIAK TYLKO PROMUJE NIEUDACZNY PEUK CIEKAWE CZY MA PROWITY Z TEGO? PROSZE ABY ACTA NIE ZADZIALALA

00

doro ~doro (Gość)22.02.2012 16:40

To Roka nie zdążyła z odśnieżaniem a co dopiero inni. Ciekawe czy p. Chojrak odśnieżył swój chodnik, jak nie, to wlepić mu mandat

00

piotrkowianka 85662 ~piotrkowianka 85662 (Gość)22.02.2012 17:05

"BLEKI" napisał(a):

To ludzie niepełnosprawni mają nie pracować? Po przeczytaniu wypowiedzi P. BLEKI wynika, że ludzie z orzeczonym stopniem niepełnosprawności mają siedzieć w domu i pobierać zasiłki. A nie lepiej żeby pracowali. Ludzie trochę wyrozumiałości...i może kontaktu z ludźmi niepełnosprawnymi (i oby was niepełnosprawność nie spotkała i zachowanie innych ludzi w stosunku do Was/ Ciebie w podobny sposób)

00

obserwator ~obserwator (Gość)22.02.2012 17:36

ZiOM lepiej sprzątał śniegi z chodników. Mam duże zastrzeżenia do ROKI z uprzątaniem płatnych stref. Jak za ZiOM strefy zalega zmarznięty nie posypany piaskiem śnieg i lód.Ja osobiście nie widzę ROKI w 2013 r. przy odśnieżaniu miasta. Kilka dni temu ROKA uprzątała pługokoparką śnieg z płatnych stref i przerzucała go na drugą strone na pas zieleni. Co będzie z tej trawy zawalonej śniegeiem nie wiem. Zobaczymy jak będą kosić i sprzątać trawę oraz opadłe liście. Chyba,że to też nie ich działka. W końcu napiszcie które chodniki ma sprzatąć ROKA a kto i gdzie pozostałe.Interesuje mnie też, kto opróżnia kosze uliczne ze śmieci i które.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat