NARESZCIE. CIEKAWY JESTEM KIEDY PODOBNY KROK ZROBIĄ PRACOWNICY >FM LOGISTIC<.TAM TEŻ JEST KUPĘ DZIADOSTWA.SOCJAL I IMPREZY DLA PRACOWNIKÓW NA POKAZ A PO ZA TYM SYF,KIŁA I MOGIŁA
1,6 tony na godzine to calkiem niezly wynik. Wadpie co prawda zeby rozkladali to recznie, ale z tego co wiem to o tym pracodawcy dobrze sie nie mowi.
Super!!!!!!!I jeszcze powinni sie zabrac za kontrole kolejnych miejsc pracy...Moze stworzymy liste takich KOŁCHOZÓW???
A rządzący tym miastem są tacy happy jak buduje się kolejne centrum logistyczne. Co pan Ch. zrobił dla poprawy bytu tych ludzi. Tak samo było z PIOMĄ. Co z tego, że prywatne? To jak prywatne to już nie można zareagować na niedole ludzi?
Zrobić strajk generalny przed świętami zobaczymy jak sobie poradzą hehe.
co ma Prezydent Piotrkowa do Rokszyc?
A nawet jeśli w Piotrkowie był ten magazyn to też nic nie może zrobić poza wysłaniem kontroli.
Pracowałem tam tam dostałem zjeby że bez pytania poszedłem do ubikacji banda złodziei i decydentów. Pomagałem jednemu to od razu poleciał podpierniczyć że słabo mi idzie szok.
Przyjdzie nowy i będzie to samo, mimo obietnic.
Ja tam wytrzymałem dwa lata i zaproponowali mi za porozumieniem czy za wypowiedzenie, zdecydowałem się na drugą opcję.
Do wszystkich pracowników Kaufschwitz i Waszych rodzin, myślę, że już wiecie na kogo nie możecie głosować ? Na osoby, które popierają budowę centrów logistycznych, projektów rozwoju miasta (czyt. budowa marketów, magazynów itp.).
Chyba p.Mazur dał jasny sygnał w swoim podsumowaniu kampanii co będzie chciał budować w mieście ("Kolejnym pomysłem komitetu "Rozwój i Gospodarność dla Piotrkowian" jest budowa bocznic kolejowych w rejonie ulic Glinianej i Roosevelta. - Stworzy to możliwość powstania nowych logistycznych centrów, jak również miejsc przeładunkowych, co stworzyłoby równiez możliwość nowych miejsc pracy dla mieszkańców. ").
Inni nie lepsi.
Odpuście sobie wybory. Zacznijcie dbać o swoje interesy, a nie o stołki rządzących nieudolnie przy korytku zwanym służba publiczna.
STOP wyborom ! Najpierw My, Wy, a później oni.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!