To jest k......wa farsa !
Za 20 lat uczeń spyta nauczyciela historii "...jak to było możliwe, że szeregowiec Jaruzelski wadził stan wjenny..."
Dla mnie zawsze Jaruzelski będzie prawdziwym polakiem. A co obszczymurki myślą to sprawa dla psychiatry. Amen
Pojawiające się głosy chwalące wprowadzenie stanu wojennego świadczą o tym, że wiedza historyczna i świadomość narodowa jest tragiczne mała. Już Gomułka miał więcej odwagi i sprzeciwiał się sowietom od wiernego sługusa w mundurze wykonującego wszytko czego zażąda Moskwa - wysłać całą polska armię na samobójczą śmieć podczas ataku na NATO, proszę bardzo, zamienić Polskę w atomowy cmentarz, proszę bardzo. I temu właśnie przeciwstawił się i nie mógł na to zgodzić płk Kukliński chociaż złamał przysięgę wojskową. Ale dzięki temu być może uratował swoją ojczyznę, być może.
Najbardziej śmieszą mnie ci co ich komentarze się nie ukazują, czyli przeważnie tych zaczadzonych głęboko religijną Macierewiczową, żalą się cenzura wciąż żyje, a ja pytam czy te przypadki nie pomyliły porta-lików, klik i już jesteście "w sieci" , Trwam itd, tam cenzury nie ma hahaha tak jak w tvppis,(propagandowe paski grozy) trzeba brać coś na pięty najwyższa pora.
A tak wogule co pan Ostrowski dla naszego miasta zrobił potrafi bzdury opowiadać
czy moje młode lata się nie liczą,łatwo krytykować Ja byłem szczęśliwy...
Trzy komentarze żaden się nie ukazał ??
a czy tow.Ostrowski służył w wojsku,pod szer.Jaruzelskim, czy tatus załatwił,przejscie do rezerwy?
Wypowiedź i argumenty p. Ostrowskiego są tak słabe intelektualnie, że szkoda ich komentować.
Taki młody człowiek a wypowiada się jak gomułkowski aparatczyk.
Ciekaw jestem co by było jakby Gen Jaruzelski nie wprowadził Stanu Wojennego. Czy obecnie była by Polska jaka jest czy zupełnie inna. Niech ci co tak gardłują za degradacją niech się zastanowią czy w ogóle byli by wśród żywych albo by się urodzili. Moim zdaniem najbardziej popierają tą ustawę ci którzy żałują , że Gen Jaruzelski nie dopuścił do rozlewu krwi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!