Osiem przedmiotów przypominających broń palną... Durne przepisy rozbrajające nasz naród doprowadziły do sytuacji gdzie broń jest tak rzadko spotykana, że nawet policja nie ma pewności z czym ma do czynienia :)
Ja mam takiego ak -47 bardzo fajny karabin polecam zawsze niezawodny w każdych warunkach pogodowych.Nie wiem czemu ludzie nie robią pozwolenia jeszcze w Radomsku jak tam takie fajne koło 10-tka jest.Zrobisz uprawnienia i masz na legalu.
W Polsce jest idiotyczne prawo i na pistolet alarmowy (hukowy) kal 9 mm trzeba mieć pozwolenie na broń palną tj takie samo jak na broń palną ostrą, te same procedury i opłaty - b. wysokie ! ! 1
bo prawda jest taka że optymista uczy się angielskiego, pesymista chińskiego, a realista trzyma kałacha pod poduszką...i na te czasy gdybym tylko miał dostęp, sam bym trzymał
Ech... gdybym ja miał taki to i kłopotów bym miał parę mniej.
Zaraz tam źródło kłopotów. Pewnie za pomocą tego arsenału niejeden kłopot wcześniej rozwiązali.
Cytat: "osiem przedmiotów przypominających broń" - czyli co? nie wiedzą czy to broń czy nie...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!