okręt tonie szczury uciekają...raczej świnie żeby do koryta się dostać.
Pokładałem w tym Panie pewne nadzieje, ale po plus-minus drugim miesiącu urzędowania już mnie rozczarował. Kończ waść, wstydu oszczędź. ŻENUA.
Potwierdza sie powiedzenie, że tylko krowa nie zmienia poglądów. Człowiek który nic nie robił dla regionu, ten który na każdym spotkaniu dosłownie i w przenośni pluł na SLD wykrzykując "śmierć komunie" teraz wchodzi w jego struktury. Panie Pośle Arturze Ostrowski jeśli liczysz na 7 głosów z rodziny Posła Domarackiego to chyba nie za dużo aby osiągnąć dobry wynik. Jedna wielka masakra.
Dariusz Cecotka
Z Twojego Ruchu - tylko dziś - oprócz Marka Domarackiego, odeszli: Artur Dębski, Wincenty Elsner, Piotr Bauć, Roman Kotliński, Armand Ryfiński, Artur Górczyński, Tomasz Makowski, Małgorzata Marcinkiewicz, Michał Pacholski, Wojciech Penkalski, Paweł Sajak i Marek Stolarski. A wczoraj Henryk Kmiecik.
Dziwi mnie jedno... po pierwsze, poza Palikotem w jego partii było może 3-4 rozpoznawalnych osób, a na nazwisku lidera weszło chyba ponad 40 posłów. RPP przeinaczony na TR ma program znacznie różniący się od SLD. Nie byłoby pewnie tyle tych transferów (a raczej ich konieczności - tonięcia), gdyby się młody lewicowiec (teraz) nie próbował skumać ze starą gwardią (Kwachu, Siwiec, Kalisz, potem Miller).
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!