To działo się tak szybko że wąż ogrodowy i kran na podwórku z pewnością nic by nie pomógł...
Ciekaw jestem, tak dla porównania ile razy wyjeżdżało pogotowie...
Kran na podwórku, wąż ogrodowy i jest duża szansa zagaszenia pożaru. Polecam takie rozwiązanie
A ja proponuję redaktorowi żeby najpierw dobrze rozeznał się.. Bo dom nie zapalił się od fajerwerków. Naprawde najpierw upewnijcie się dopiero piszcie.
ale bzdury piszesz. to chyba logiczne, że redaktorzy otrzymują te informacje od strażaków. skoro rzecznik Komendy mówi, że zapaliło się od fajerwerków, to wg ciebie dziennikarz powinien zadzwonić do właściciela domu i upewnić się: pszepana, bo strażaki mówią, że to od fajerwerków, ale ja im nie wierzę, bo to kłamcy, pan powie prawdę.
Byleś? Widziałeś że, wypowiadasz się? Zresztą to nie pierwszy raz kiedy portal pisze nieprawdę..
A ty byłeś i widziałeś? Twoja chałupa? Portal pisze to, co podaje rzecznik strażaków czy policji, od tego są rzecznicy, a to, że często są nieudolni, to już osobny temat. Trudno, żeby dziennikarz jeździł na każdą kolizję czy do każdego pożaru, pomyśl trochę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!