Pan B nie poradził sobie z łatwiejszymi zadaniami ,myślę, że szkoda marnować nasze cenne głosy z których warto zrobić pożytek głosując na poważniejszych kandydatów!
Przydalo by się tych naszych oszołomów z gminy rozprza wsiąść do gorzkowic i pokazać jak powinien wyglądać dom kultury.a nie to cos co zrobili w rozprzy.wstyd normalnie.
Nie. Ja bym ich zabrał do Niechcic.Nie dofinansowana miejscowość w gminie Rozprza.
ee tam pis nic nie zrobił to radni są tacy zdolni super jest ten strażak sam
ale w rozprzy macie budynek gminy a w Gorzkowicach rozebrali starą gminę do tego dokupili cześć od prywatnego własciciela też rozebrali teraz krzaki rosną a mieszkań komunalnych nie ma . a tu płacą i sie szczycą stawiam na Stanisława on ma pomysł na gminę
czekam aż wpadną na pomysł i proboszczowi kościół wyburzą
GRUBY ty jesteś Pierwszy Oszołom, bo nie widzisz różnicy w funkcjach obiektów. Dom Kultury w Gorzkowicach to w znacznej części przebudowa Strażnicy i ich garaży oraz wygospodarowanie sali na imprezy. Wiem, że też byś tak chciał, bo do biblioteki nie chodzisz, książek nie czytasz. Mało ci garaży na autka strażackie, a sylwestry i karnawały za kasę w publicznym lokalu chciałbyś robić !!!
PRAWDA obroni się sama i twoje szczekanie jej nie zaszkodzi. W końcu dzieci i młodzież będą miały gdzie spędzić czas. Właśnie w bibliotece i pracowniach artystycznych i za znacznie mniejszą kasę! Nie wiesz jakie były potrzeby, bo nigdy nie byłeś w dotychczasowej bibliotece. Gruby niestety sylwester i bal będziesz musiał nadal robić u siebie.
pomieszczenie na słynną drabinę w przyszłej kadencji wybudują właśnie na specjalnie zakupionej i wyburzonej posesji przy starej gminie,to był interes,wiwat wójt,wiwat rada
a gdzie się zaszył wice a może koledze kampanie robi ja głosuje do powiatu na panią Ewę to bardzo inteligentna i mądra kobieta a jej wiedza to przerasta wszystkich w gminie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!