Super GRATULACJE tylko naśladować takie działania przykład WIELKI dla wszystkich
Szacunek dla każdej z osób, które zareagowały na apel i nie przeszły obojętnie...
Fajnie. Tylko to wszystko zwykli ludzie zafundowali a Auchan sobie reklamę robi. Ciekawe co od siebie dali.
wielki mi darczyńca z cudzej kieszeni, ciekawe czy sam się dołożył do zbiórki, bo ja dawałam prezent dzieciom z domu dziecka z własnej kieszeni
Muszą to być ludzie o wielkim sercu zeby zorganizować taką dużą paczkę - prezent BRAWO
Idea godna pochwały ale cieszył bym się jeszcze bardziej gdyby Auchan z własnych środków ufundował paczkę a nie pozbierał od kupujących a jeszcze lepiej gdyby wszystkie podatki płacił w Polsce wtedy nie trzeba by było organizować zbiórek na domy dziecka.
Za kazdym razem kiedy ktos do nich cos przywozi powinny byc zrobione zdjecia i co nieco o tym napisane. Bo ludzie dobrej woli przywoza, a co sie z tym pozniej dzieje? Rozdane miedY soba i dzieciaki nawet nie widzialy.
Zawsze w akcje angażuje się cały sklep, dyrekcja i pracownicy, a także klienci.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!