A my wierzymy że choć jedną stoną pan wójt chodnik położy na tych nieszczęsnych ulicach.I już trzy ulice pana lubią.
A kiedy kostka chodnikowa na ulicach - NOWA,SŁOWACKIEGO i KWIATOWA.Chodniki pamiętające GOMUŁKĘ"Piesi boją się chodzić bo można połamać nogi a to wszystko naprzeciw gminy,wstyd panie wójcie a może ktoś z radnych zaprosi pana wójta na te ulice.No nie widać z okna!
Nowych chodników nie ma i nie będzie. Ruchu tam za wielkiego to ja nie widziałem więc można chodzić ulicą. No przecież mieszkaniec waszej ulicy był kilka lat radnym to mógł wtedy zgłosić problem na sesji i chodnik by był.
A my i tak kochamy wójta. Teraz po tych opiniach to podwójnie.
ja mam pytanie do naszego wójta o ile wzrosła liczba zatrudnionych pracowników od momentu objęcia stanowiska przez pana wójta bo myslę że o zbyt dużo ,a o ile zwiekszyła sie liczba mieszkańców .
ludzie nie umiecie normalnie
ja jak mam coś do wójta to idę i mu mowie ze to mi sie nie podoba a wy takie bzdury piszecie
oj ewa,świat z perspektywy bagażnika wygląda zupełnie inaczej,prawda...
a to chyba tym przyjacielem jest pendrive ja sie cieszę też kocham wójta zawsze puszczam oczko do władzy
przyjaciele wójta tzn radni. Trzeba się przyjrzeć temu co niby robią śmiać mi sie chce wszystko sztucznie robione propaganda nikt publicznie nie powiedzał co do tych kluczy od czego i jak to było tylko trelelele i podzękowanie za co to ich praca ciekawe kto zapłacił za ten katering
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!