Yyy a jakie to będą atrakcje w Piotrkowie Trybunalskim dla turystów ?
Kolejki już nie ma !!!!
Będą turyści zwiedzać Kaufschwizt ?
Drugie tyle turystów nie kupuje i wychodzi jakie to miasto turystyczne:D:D.
Prezydent Miasta i jego murek!
Turyści u nas? Niech ktoś ich sfotografuje i da na portal pod tym artykułem bo nie uwierzę póki nie zobaczę.
Myślą, że jak otworzą centrum informacji turystycznej, to nagle się turyści zwalą?
Poza tym, o czy pisano wcześniej, zanim ruszyły prace, lokalizacja tego centrum jest zupełnie nietrafna.
Z całej informacji zawartej pod tym linkiem najlepszy jest ten gościu-robotnik z pierwszego zdjęcia, w dość ciekawie wykrojonym, akurat na panujące właśnie upały, drelichowym ubraniu.
Niezłe z niego ciacho! Premię mu przyznać!
http://www.piotrkow.pl/portal.php?aid=news&news=12796071394c4541631a1b8
A jednak ktoś ich sfotografował! To pan Nowak, chyba - Łukasz.
Tak więc, lukch, mówisz i masz!
http://tiny.pl/h79pp
hahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahaha nie mogę już wytrzymać hahaha
Nie nie wyrobiłem i nie muszę ale chyba Ty musisz skoro wiesz ile ma norma wynosić.
Wskaż mi jedną rzecz, dla której ktoś miałby odwiedzić Piotrków Trybunalski ? Taką rzecz, atrakcję, która zmusi go do opowiedzenia o tym innym w kraju.
Pokaż mi ją !!!!
Kolejka wąskotorowa to była atrakcja i gdyby jeździła do dziś to osoby odwiedzające PTB mogły by z niej korzystać. UM mógłby się na swojej stronie chwalić do woli taką atrakcją. Kilka uliczek pokazujących jaki to Piotrków był dawniej ludzi nie przyciągną, ponieważ takie same uliczki są w wielu miastach.
Chcesz zobaczyć ładne miasto odwiedź Olsztyn, zwiedź Wrocław. I zadaj sobie pytanie dlaczego tam turyści jeżdżą ?
A potem możesz mówić mi, że wyrabiam jakąś normę. Obraziłem Cię wcześniej czymś, że mnie Ty szufladujesz do roli magazyniera ?
"Jak się okazuje, w Piotrkowie kupienie widokówki z ciekawym obrazem miasta nastręcza chętnym pewnych problemów."
oto kilka ciekawych obrazów starego miasta na widokówkę:
zmęczony turysta odpoczywa po zwiedzaniu starego miasta
zdjęcia z skyscrapercity.com, autorzy: singdrossel i foka85.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!