metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)24.06.2020 13:25

Konieczko pieniadze otrzymal a z tego co wiem personel nic nie dostal jak zwykle. Tylko sie wymaga. Moja corka pracuje w SOR I nie dostala ani grosza a walka z COVID zeby chronic szpital trwa tam codziennie. Wstyd dla dyrekcji. Tylko do siebie....a cala robote I narazenie biora na siebie pracownicy.

43

medyk 1 ~medyk 1 (Gość)24.06.2020 13:48

Zarobki ratowników do dramat
Są na kontraktach.Tyrają po 400 godzin
A jak się zakażą COVIDEM to nie dostaną ani złotówki

42

gość ~gość (Gość)24.06.2020 14:58

Ale Piotrkowski szpital dostał sumę łaaał,jaki szpital i dyrektor taka dotacja...haahhaa,tylko szkoda tych ludzi którzy się narażają najbardziej za bardzo niskie wynagrodzenie.

30

gość ~gość (Gość)24.06.2020 13:37

Mos syn pracuje w Radomsku tam za kazde podejrzenie za kazdy wymaz za kazde narazenie dostaja pieniadze dodatkowe. To samo Tomaszow I inne szpitale. A Rakowskiej nikt nie sprawdza czy co....Wojewoda milczy?

42

gość ~gość (Gość)24.06.2020 15:37

A ja znam lekarstwo wystarczy 50% NFZ wywalić i już kasy więcej

30

cynik ~cynik (Gość)24.06.2020 16:18

Jako ,że szpital w Piotrkowie jest "wielojajowy" otrzymał tyle ile otrzymał. Dziwne ,że coś otrzymał. Bo chyba za bardzo nikt o to się nie starał. Na Roosvelta nic nie otrzymał choć władza owego szpitala jest z tytułami. Ale ten szpital w ostatnich latach nie ma szczęścia. Choć Starosta twierdzi ,że jest lubiany. Oczywiście nie Starosta.

30

:( ~:( (Gość)25.06.2020 16:02

27 000 do Piotrkowa. Cóż za hojność władz wojewódzkich:(

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat