Trochę ostatnio naprawiona "połatana" ale nie na całej długości. Reszta dziurawa.
Ogólnie cała do wymiany, jak wiele innych w tym mieście. Może się doczekamy.....
czyli na święte nigdy...
szukamy piniędzy, zeby zeralizować plany projektu, zeby rozejrzeć się za wykonawcą, żeby może przystapił ktoś do przetargu, ale nie ma takich firm...
Ja p...e! wy chcecie z focusa wystrzelić sondę bezzalogową na saturn, czy myslicie o wybudowaniu kanalizacji deszczowej i drogi na istniejącym już osiedlu?
No dramat jakie to miasto jest przykre!
Za 50mln co pobudowali tego gniota zwanego mediateka wyremontowaliby drogi w całym mieście,no ale przynajmniej jak się w nocy przejeżdża tamtędy to można światła w aucie wyłączyć bo tak oświetlone jak w dzień
cyt. "Ul. Jeziorna to jedna z najważniejszych dróg na całym osiedlu Wierzeje w Piotrkowie." A jednak tylko na Osiedlu Wierzeje. Zwracam uwagę ,że są w mieście jakże trybunalskim drogi ważne dla całego miasta. I od lat obiecanki remontów. Czy jak lekarz leczy pacjenta/ np.: po wypadku/ to zaczyna od żeber czy od kręgosłupa? Wiem w jakim stanie jest Jeziorna ,ale tysiące kierowców widzą jaka jest Roosevelta ,Żelazna ,Wojska Polskiego...to rzutuje na wizerunek miasta.
Ulica dziurawa??? Brak chodnika??? Walić to!!!!Mamy Mediatekę!!!! Dziękujemy Panie prezydencie, dziękujemy radnym, o ile wiem radny na Jeziornej mieszka ?!Panie Radny gdzie Pan jest??? Pieniądze podatników na kiwanie głową znowu idą? Po co Pan tam jest ? Może coś w końcu Pan wyksztusi z siebie ww tej sprawie jako mieszkaniec ul.Jeziornej ?
Darmozjady siedzą i pieniądze z koryta ciągnąć tylko
Brawo ,im się to po prostu należało! Teraz kolej na Pawłowską, Twardosławicką i wiele innych by nie odstawać od miast średniej wielkości które mają o dużo lepsze drogi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!