Nie, nie dla wszystkich - tylko dla zacietrzewionych i bezrozumnych warchołów.
Dopuszczam jedny wyjątek - dla rodziców zamordowanych dzieci.
Żal mi tych, którzy podżegali do zabójstwa Trynkiewicza.
Nawet jeśli sąd zdecyduje się na maksymalne złagodzenie kary, to i tak paru z was będzie miało narąbane w papiery przez jakiś czas. Podżeganie do zabójstwa to nie przechodzenie przez jezdnię w miejscu niedozwolonym i na skuśkę, tylko przestępstwo bardzo poważne.
Kiedy wy będziecie liczyć miesiące do zatarcia wyroku, to wasza bogini - pani poseł, której nazwiska z litości nie wspomnę - będzie sobie spokojnie pierdzieć w fotel na Wiejskiej albo pitolić bzdety na inne tematy przed kamerami różnych telewizji biorąc za to przyzwoitą kasę.
Warto było?
Prawo? Sprawiedliwość?Fatamorgana.
Ochrona skazanego na śmierć bo się boi. Jak zabijał to dzieci się bały.
Kto je ochroni?!
większych debilizmów dawno nie czytałem,ty to masz gimbusie chyba z 11 lat?
to fajnie to za głupote powinien dostać kuratora :D a rodzicom ograniczyć prawa rodzicielskie za nie dopilnowanie dziecka :)
Ale szczerze jestem ciekaw kto jest na tyle głupi (inaczej tego nie można skomentować) żeby na fb założyć taki profil :D
Co jest głupotą - czy to że kierując się przedwyborczą kalkulacją, pewna dawno już zgrana pani poseł/której nazwiska z litości nie wspomnę/ rozpętała burzę wokół Trynkiewicza, bo wykalkulowała sobie, że po tej burzy motłoch pójdzie na nią głosować?
A może głupotą jest brak szacunku dla prawa i nawoływanie do przestępstwa?
Po której stronie stoisz - kierujesz się literą prawa, czy też podoba ci się polityczna manipulacja i pospolite warcholstwo?
Pospolite warcholstwo...Hmm To brzmi jak mowa do narodu który nie ma własnego zdania tylko takie "zero" ma mówić co jest dobre...Napisz chłopie manifest tylko nikomu nie pokazuj, błagam...Breivik czeka jest wolne miejsce
Czy swoją opinię przedstawiłeś już pani poseł? Przeceż to ona i jej kumple odniosą najwięcej korzyści z cyrku z Trynkiewiczem.
Naród w swej masie potrafi być głupi, nawet jeśli znaczna jego część ukończyła - w sensie formalnym - jakieś tam szkoły. Prawidłowość ta jest doskonale wykorzystywana przez koalicję PO-PSL, która - w sensie politycznym - robi przewałkę za przewałką. Nie mając pewności co do wyników przyszłorocznych wyborów, PO oraz PSL ustawiją masę spraw pod potrzeby swoich kolesiów. Naród, podniecony pierdołami, nie już czasu na to, aby rządzącym patrzeć na ręce. Więc dymanko idzie na całego. Ludziska, smarujta d..., do wyborów jeszcze półtora roku!
Kręcisz się wśród ludzi, a nie kumasz, że świat nie zawsze taki jest jak go widać.
Nie chcę, żebyś myślał, że ta oczywistość jest oczywista tylko dla mnie. Przeczytaj komentarz zamieszczony przez innego internautę na innym - niech będzie - piotrkowskim forum.
Tak się urabia głos ludu.
Jak poznasz mechanizmy rządzące tzw. mądrością narodu, to daj znać. Póki co, pisząc swoje cv możesz cytować pewną piosenkę zespołu Lady Pank.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!