To było straszne ;( Niesamowicie przykre przeżycie dla rodziny biednego Ś.P. Piotrusia I.Był wspanialym dzieckiem [*]
nie tira tylko samochód ciężarowy,który złamał zakaz 2,5t ,bo chciał sobie skrócić drogę do domu o jakieś 4 km.,wina też kierowcy busa bo mu się niechciało wyjść z auta i przeprowadzić dziecko na 2 stronę
Pamietam go jak chodził do szkoły..jak na jego śłubowaniu mówił ładnie wierszyk...;(
Do dziś nie otrzymaliśmy pomocy od Centrum Pomocy Rodzinie - szkoła też nic niezrobiła , a kierowca TIRA nadal jeździ i skraca sobie drogę. A Piotrus Nadal Nie Wraca Ze Szkoły.Kocham Cię Synku
Nie znam rodziców Piotrusia ale , naprawdę chciałabym ich poznać i porozmawiać !!!
Jest to straszna historia !!! Mam łzy w oczach jak sobie pomyśle o tej TRAGEDII !!! Podaje link na naszą klasę (Weronika Chlaściak)
To ja ola J kl 3 juz 4 bardzo za nim tesknimy widzialam ten wypadek bylo strasznie....Moje wszpułczucie....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!