jak patologia sie przeprowadzila do woli to tyle pieniendzy wydaliscie co sie dziwicie jak tam dzieci maja dzieci
Kase z tego projektu wydawac tylko na polskie‼ produkty I brac paragony a panstwo nie straci
Do rodzin?co pewnie nie przyznali i stąd tyle jadu.. Dzięki takiemu wsparciu mogę dzieci wysłać na wakacje.Nie wszyscy wszystko przepijaja. Nie mierz wszystkich swoją miarą.
Najbardziej populistyczny, propagandowy i patologiczny program tych pisuarów. Już nie tylko dzielą Polaków na lepszy sort czy gorszy, ale na tych co mają dzieci i nie. Za rok braknie funduszy i zabiorą moje oszczędności z OFE (Tusk chociaż je z pożytkiem wydał), a za parę lat już nie będzie z czego zabrać. Mam nadzieję, że podczas przyszłych wyborów Polacy się opamiętają i wywalą tą sektę smoleńską.
Pewnie PIS chce sobie zapewnic głosy w następnych wyborach .Jak można dawać kasę za nic na pieniądze trzeba zapracować .Wspiera sie akurat tych co dzieciaków natrzepali a reszta społeczeństwa co?.jak narazie tzw dobrej zmiany nie odczułem nie obnizono wieku emerytalnego i nie podniesiono kwoty wolnej od podatku i nie wprowadzono 12zł za godzinę.To te zadania na pierwszym miejscu powinny byc zrobione by wszyscy równo odczuli ,ze gospodarka ruszy .Dając 500 nic z tego nie będzie zacznie narastać flustracja i tylko patrzeć jak ten program padnie bo reszta społeczeństwa nie będzie tolerować rozdawnictwa kasy kosztem reszty
80% z tych co dostali to notoryczni "patole" którym brakuje na winiacza i inne wynalazki.Ja bym wam dała 500 ale batów na d.u.p.e za nieróbstwo
Do ,,Krzych ,, Przekonasz się sam co dalej będzie i szybko zmienisz zdanie bo nie jedne działania rządów widziałem i nic z tego nie wyszło na dłuższą metę .Mielismy Japonia byc Wałęsa po 100 milonów rozdawał az wreszcie Balcerowicz okradł wszystkich swoją reformą .Ktoś wspomniał o ksiażeczkach ,nie polecam bo tak samo stracicie jak frankowicze a wczesniej za Balcerowicza .Moja zona miała wtedy 10 miesięcznych pensji i to sporych a po reformie obcięciu 4 zer nie było nawet jednej pensji miesięcznej .W tym kraju nic nie będzie bo nie ma ludzi do rządzenia a PIS juz następnych wyborów nie wygra
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!