A co jeśli droga prowadzi przez las?To jest uregulowane czy znowu pisane na kolanie?Zamiast wprowadzać durne zakazy to powinni jednego przepisu dopilnować a mianowicie godzin dla seniora bo mam dość obelg od innych że im czegoś nie sprzedam bo godziny pryka.
do lasu nie wolno a na cmentarz wolno??przejeżdżając tamtędy dzisiaj widziałem ile tam jest ludzi!całe parkingi pozastawiane
Trzeba pognać to towarzystwo.Coś ukrywają i to solidnie.Do lasu nie bo wirus,głosowanie tak bo to bezpiecznie...o co tu k**** chodzi??
Najlepiej zamknąć wszystko od razu, a nie co dzień co innego zamykacie i nowe komunikaty, a najlepiej to wykreślić ten rok z kalendarium bo choć dopiero się zaczął to wydaje mi się że będzie to rok stracony.
Proponują pooglądać sobie różne skwerki w naszym mieście. To nawet nie są skwerki, ot, trochę trawy, dwa drzewa i przez środek leci chodnik - tzw. skrót. I na ten chodnik nie wolno wejść bo miasto wywiesiło kartki, że koronawirus i wchodzić nie wolno. Paranoja!!!!!
A na Wielkanoc już dyspensa nie obowiązuje można iść do Kościoła? Dyspensa obowiązuje do 10 kwietnia włącznie a od 11 już można. Więc jaki ma to sens w Kościele szybciej się człowiek zarazi niż w lesie.
Wystarczyłoby wprowadzić przepis, że wolno korzystać z lasu pojedynczo.
Najlepsze jest w tej ustawie zdanie <<innych chorób zakażnych>>. Inne choroby zakażne są w naszym otoczeniu bez przerwy. Ciekawie się zapowiada w przyszłości z otaczającej nas przyrody.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!