Dlaczego nie wspominacie o mTożsamości z aplikacji mObywatel? Można z niej korzystać posiadając Profil zaufany. Dzięki mTożsamości można zidentyfikować tożsamość wyborcy.
https://www.gov.pl/web/mobywatel/mtozsamosc
Pani w komisji stwierdziła że na zdjęciu mam dłuższe włosy niż obecnie i nie wydała mi kary do głosowania
Ja bym poszedł ale nie jestem w ciąży i nie chce mi się stać w kolejce.
Pani patrząc na moje zdjęcia zdziwiła się że to ja bo na zdjęciu mam siwiejące włosy. Ale powiedziałem jej że używam dx2 i wtedy mogłem zagłosować.
tylko zeby nie bylo tak jak wygra inny kandydat lub tak ze wygra ten na kogo byl glos a pozniej bedzie zalowal to wtedy niech sobie przypomni co mowil przed glowowaniem
Wygra prosstota i zakłamaniem niech dalej ludzie wieża w to ze rzad im daje ale nie wiedzą że nusza komuś zabrac. Gorszego niż pan D nie było i nie będzie ale każdy myśli że prezyd3n decyduje o wszystkim
A ja mimo 40y na karku wzbudziłem zdziwienie pana z komisji. Ze 3 razy oglądał dowód osobisty. Chyba zdziwił się że taki "młody" poszedł na wybory. Bo w kolejce same 60 i 70+. Ale co się dziwić Piotrków "miasto" emerytów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!