metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
a ~a (Gość)30.07.2013 10:31

Kilka lat temu na nocnym dyżurze z krwotokiem czekałam kilka godzin na lekarza! Coś się zmieniło na lepsze?

00

mala668 ~mala668 (Gość)30.07.2013 12:05

"a" napisał(a):

Tak śliczna izba przyjęć-a po za tym NIC.Znieczulica i pełne olanie pacjenta.Miesiąc temu nastąpił u mnie udar i były zrobione tylko trzy badania[przez ponad sześć godzin] Dochodzę do normalności,ale to co człowiek przejdzie [przy tej znieczulicy] to zostanie w pamięci!!!

00

... ~... (Gość)30.07.2013 12:09

"a" napisał(a):
Coś się zmieniło na lepsze?

Teraz w trakcie oczekiwania mogłabyś skorzystać z wifi ;)

00

a ~a (Gość)30.07.2013 13:30

Gość napisała: ,,Teraz w trakcie oczekiwania mogłabyś skorzystać z wifi ;)". Podziwiam Twoją odwagę wypowiadania się w tak arogancki sposób. Chyba wiesz co mam na myśli? Więcej pokory, bo los czasem może być bezlitosny.
Pozdrawiam

00

tutaj tutajranga30.07.2013 15:00

Mala668, jeżeli jesteś po tak poważnej chorobie, najserdeczniej, jak potrafię, przepraszam Cię za moje wcześniejsze wpisy.
Wracaj do zdrowia, ciesz się dzisiejszym pochmurnym niebem. Powodzenia i pozdrawiam.

00

nie-matka ~nie-matka (Gość)30.07.2013 15:55

ja wam powiem co się zmieniło, trzeba teraz drzwi otwarte organizować bo co inteligentniejsze jednostki to rodzą w Łodzi, żeby uniknąć tej arogancji i ignorancji ze strony niektórych lekarzy na tym oddziale...

00

Przekora:) ~Przekora:) (Gość)31.07.2013 00:33

A ja twierdzę, że nie tylko na tym oddziale lekarze są zadufani w sobie i aroganccy wobec chorych. Głowy uniesione z pychy tak wysoko, że niedługo chmury zaczną nosami rysować ale umiejętności poniżej krytyki! Nawet badania podstawowe w innych szpitalach każą powtarzać jak usłyszą, że się jest z Piotrkowa. I to ma być elita?! To mają być ludzie w wyższym wykształceniem?! Żal...

00

mala668 ~mala668 (Gość)31.07.2013 08:30

Dziękuję!Ciesz mnie każdy dzień, a nawet kolejna godzina.

"tutaj" napisał(a):

00

... ~... (Gość)31.07.2013 09:36

"a" napisał(a):
Podziwiam Twoją odwagę wypowiadania się w tak arogancki sposób. Chyba wiesz co mam na myśli? Więcej pokory, bo los czasem może być bezlitosny.

Przepraszam, nie piłem do Ciebie, a raczej do zmian w szpitalu, które od lat mają charakter jedynie kosmetyczny.

00

a ~a (Gość)31.07.2013 11:02

Do Gościa: Miło z Twojej strony, że stać Cię na refleksję:)
Niestety mojej bolesnej, ,,chorobowej" historii nie sposób opisać nawet na przysłowiowej wołowej skórze (błędna diagnoza, nieodpowiednie zaordynowane leki etc.)Na szczęście w Łodzi ,,udało się"!
Potwierdzam wypowiedź Przekory: niskie kompetencje lekarzy-ginekologów (o innych nie mam zdania). Kompletny brak empatii, zarozumiałość i brak szacunku do drugiego człowieka. Więcej pokory Moi drodzy!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat