metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Sonny Boy Williamson ~Sonny Boy Williamson (Gość)08.07.2011 12:18

Hehe, zajmujcie się - mieszkańcy Moszczenicy różnymi mało ważnymi sprawami, a ważne problemy przemycą Wam i się obudzicie później z ręką w ...
Pewnie będziecie niedługo mieć tak jak np. tutaj:
http://czystagmina.wgr.pl/?p=118
Pozdrawiam!

00

nemo ~nemo (Gość)08.07.2011 12:24

"Sonny-Boy-Williamson" napisał(a):
Hehe, zajmujcie się - mieszkańcy Moszczenicy różnymi mało ważnymi sprawami, a ważne problemy przemycą Wam i się obudzicie później z ręką w ...
Pew

A co u pani dyrektor??? Wróciła już do szkoły...??? Bo jak na razie to grilluje w ogródku , żłopie piwsko i śmieje się w kułak!

00

Sonny Boy Williamson ~Sonny Boy Williamson (Gość)08.07.2011 12:43

"nemo" napisał(a):
A co u pani dyrektor??? Wróciła już do szkoły...??? Bo jak na razie to grilluje w ogródku , żłopie piwsko i śmieje się w kułak!

nie mam zielonego pojęcia co u Pani Dyrektor, bo akurat nie mam żadnego związku z tą sprawą - jednak bardzo współczuję ludziom, którzy zostali wciągnięci do tego procederu. Jednak stwierdzam, że Moszczenica to dziwna gmina - choćby patrząc na sprawę z Panią Dyrektor... A teraz następny przypadek - ta kompostownia z biogazownią...
Nie wiem, czy wiesz, ale pod Radomskiem władze samorządowe wycofały się z akceptacji budowy biogazowni. Zresztą nie tylko tam się wycofały, a tam, gdzie to g... powstało są protesty (wystarczy wpisać wyszukiwarkę internetową) - niestety - wtedy już jest za późno, bo nie ma w Polsce tzw."ustawy odorowej", czyli nie ma żadnych norm na smród, więc od smrodu możesz się nawet udusić, a i tak nic nie będziesz mógł zrobić.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)08.07.2011 13:18

"Sonny-Boy-Williamson" napisał(a):
Pani Dyrektor,

Byłej pani Dyrektor , Panowie. Byłej!!

00

Natascha von Hammerschmidt-Hummel ~Natascha von Hammerschmidt-Hummel (Gość)08.07.2011 13:23

"nemo" napisał(a):
Bo jak na razie to grilluje w ogródku , żłopie piwsko

Z tego co mi wiadomo, to w celi nie ma warunków do grillowania. I piwa też nie serwują. W domu - można, więc skąd zdziwienie?

00

Sonny Boy Williamson ~Sonny Boy Williamson (Gość)08.07.2011 13:35

"MARKPIO" napisał(a):
Byłej pani Dyrektor , Panowie. Byłej!!

Ja szczerze powiem, że nie wiem za wiele o tej sprawie, więc też nie jestem zorientowany, czy: "obecnej/byłej".
Natomiast zachęcam do przeczytania artykułu
http://czystagmina.wgr.pl/?p=118
Ostatni akapit mógłby być dedykowany władzom gminy Moszczenica, decydentom oraz inwestorowi - może tak zróbcie, skoro jesteście przekonani, że tak będzie fajnie...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat