Trochę ubogie te dni Piotrkowa. Widocznie pieniążków nie starczyło. Tylko na odgrzewane kotlety i darmową transmisję z meczu starczyło. A czy piwo na mecz można będzie wnieść?
Podobno cała impreza ma kosztować coś poniżej 200.000zł. Ale za to murek na rynku będziemy mieli za 1.000.000zł. Bravo. To będzie atrakcja dla mieszkańców. Tylko czekać jak wprowadzą bilety za oglądanie tego arcydzieła. I pewnie jeszcze będzie uroczyste otwarcie za grube tysiące z udziałem Prezydenta miasta, władz samorządowych i kościelnych.
Elektryczne Gitary - szkoda czasu na nich, no ale co innego w naszej prowincji mogło by być? cud, że eska kiedyś tam przyjechała.
Byłam w piątek...lipa,a dzisiaj czyli w sobote i w niedziele niestety nie wybieram sie gdyż nie mam po co,tragedia jest na tych dniach Piotrkowa....uuuuu:D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!