W Gorzkowicach mieszkają bardziej inteligentni ludzie i nikogo nie obrażają.
A ile za te same kominy placi radio maryja???? No wlasnie:-) Radio jest regionalne, wiec wychodzi w region. Proste. Urzednicy mysla, ze media powinny ich glaskac, a tak nie jest.
Był, był. Wczoraj dziękował i gratulował strażakom.
fana sprawa ta szatnia ale znaczek pomocy medycznej w oknach smieszy a w środku kto bo dziwne jest pilnowanie przez prac. gminy drzwi chyba że udzielają pomocy szlachcie pozdrowienia dla was fajne fotki wyszły
Zaniepokojona jestem mocno, czy był Mazur. Na zdjęciach nie widzę - Boże, czy był?!
Nic,ponieważ nie ma tam nadajników.Pudło.
nie wiem jak u was ale z naszej ekipy około 50 osób nikomu nie podobał się koncert pani Maryli.aranżacja utworów i ciężkie granie to nie było dobre połączenie tylko ostre przegięcie pały i jak dla mnie powinno byc obcięcie honorarium bo w porównaniu z poprzednimi latami wypadło to blado.najśmieszniejsza była chyba ta solówka na gitarze a później jakieś dziwne nie zgranie z playbackiem tegoż gitarzysty :)
Uff kamień z serca... Już się bałem :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!