Ja tak miałem stanąłem przy krawędzi pasa migacz nawalał z 6 minut bo auta z naprzeciwka jechał a on mi z lewej wyskoczył miał szczęście bo wjechał w pole ale nie na długo bo mu do dumy nakopałem mam nadzieje że się nauczył
Bo, kierowcy, są ślepi kiedyś wyprzedzalem 2 auta a koleś z drogi leśnej włączając się do ruchu wyjechał mi na "czołówkę" I czyja byłaby wina? Oczywiście jego ale co z tego jak, obydwoje byśmy, zgineli. Czasem Reflex i zimna krew ratują życia tutaj, tego nie było
Jeżeli audi skręcało na posesję to według przepisów kierujący jest winien. Powinien upewnić się czy nikt go nie wyprzedza. Ja dzisiaj skręcałem w lewo do lasu, na przeciwko czysto, ale spojrzałem w lusterko, a tam dwa mnie wyprzedzają. Inna sprawa czy wyprzedzanie takiego skręcającego jest bezpieczne i rozsądne.
Motorem to trzeba umieć jeździć a większość tego nie potrafi i później rozpacz w rodzinie
Piotruś był najlepszym motocyklistą, z wielkim darem, z dbałością o każdy szczegół, znał każda odpowiedź, pomagał jak mógł i nie ma drugiej takiej osoby na świecie.
Jeździjcie motorami szybko i jeszcze szybciej,to mniej was zostanie na tym świecie.Ucierpią na tym wasze rodziny,wasi bliscy,no i biorcy waszych organów.Nic dziwnego,że nazywają was ich dawcami.
Dlaczego zawsze wrzucacie wszystkich motocyklistow do jednego worka.To był człowiek który potrafił jeżdzić motocyklem.
Kolejna taka sytuacja, kolejne bzdurne komentarze i napinki. Na drodze jednopasmowej w każdym kierunku nie wolno wyprzedzać pojazdu sygnalizującego skręt w lewo z lewej strony, tylko należy z prawej jeśli pozwala na to szerokość pasa. Niezależnie od pojazdu jakim się poruszacie. Tak samo autem jak ktoś przed wami skręca w lewo to mówiąc kolokwialnie omijajcie go z prawej, poprostu zdroworozsądkowe. Inna kwestia czy i kiedy dał kierunek, czy nie był już wyprzedzany i jaka była prędkość motocyklisty. Ludzie giną, sprawy w sądzie, smutek i tragedia. Tyle
Przyczyną była nadmierna prędkość motocyklisty, a czego się spodziewacie? W chwili uderzenia i rozłączenia/wyrwania akumulatora, wskazówka pokazywała 200 km/h.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!