Skoro byle "dowcipniś" może uruchomić system alarmowy, to niestety równie łatwo można go unieruchomić w razie potrzeby, a to już może nie być śmieszne. To jest dowód, jak Polska a w niej Piotrków Tryb jest przygotowana na walkę z "terrorem". Chyba tylko w mediach. brawo panie Domański. Może wreszczie doceń "przeciwnika" i powagę funkcji.Powodzenia.
A czy ta rozdzielnia sterownicza wraz z instalacją posiada odpowiednie pomiary ?
Została dopuszczona do użytku ? Nie zagraża bezpieczeństwu osób postronnych ?
Powinien zająć się tym Prokurator !!
Tak Zanzi, masz rację - to musiała zrobić osoba z uszkodzeniem mózgu. A oprócz tego skomentowała Twój komentarz kciukiem w dół.
Panie z zarządzania kompromitujesz się Pan, jakiś sprawca odciął kłódkę wszedł sobie i zrobił żart. Ja myślałem, że w nocy jak zawyje syrena to albo wojna ale może wykoleił się pociąg z chemikaliami a nie żart. Czy teraz ja i inni mamy spać spokojnie , bo to tylko żarty? Oj jakie miasto, taki i wydział kryzysowy.
anonim ~anonim (Gość)przedwczoraj, 10:05
człapka na kwasach putina widzial
KOMENTARZ WSZECHCZASÓW.
Róbmy konfitury i suszmy mięso, bo z takim bezpieczeństwem, to naprawdę liczyć ino na się można.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!