[/cytat]To jest wyraźnie odczuwalne w kieszeniach nie tylko kierowców,[cytat]
wyraźnie odczuwalny to mógłby być spadek cen do poziomu 3 zł.
I
i na gorzałę też .
I wtedy zamiast za paliwo będziesz płacił za wodę, którym będzie rozcieńczane tak?
Unia to sobie może w nosie podłubać. Cena ropy w czerwcu 2014 osiagnela 115,68 dolarow za barylke od czerwca do dzis spadla 71,48USD za barylke. I co tego spadku ma unia ? Nic
A niech cała unia niech się pochwali czego nam zakazala. O nie nie tego nie mozna mowic?
Według izby takie ceny ale jadąc po mieście poniżej 5 zeta nie widziałem ceny PB95 (mówię o tych znanych markach orlen,statoil bo na innych nie tankuję więc nie patrzę), sam tankowałem po 5,05 w sobotę przed dłuższym wyjazdem. Ale będąc na śląsku ceny są DUŻO niższe niż u nas, dolewałem się tam na statoilu i płaciłem 4,85 za PB 95. Nie wiem tylko skąd się bierze taka różnica cenowa ok 20 groszy na litrze, a niby kraj ten sam więc i podatki takie same
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!