metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)28.11.2018 13:38

Śmiać mi się chce z tych komentarzy. Gdzieś tam cena taxi w nocy 12km za 17zł. Itd. Buhaha. Przy cenie paliwa ON 5,25zlm ZUS 1228zl, składka do korporacji to kolejne kilka stówek. To co?. Taksiarz Wam się dokłada z własnej kieszeni do kursu? A może jeździ charytatywnie? Ma ta strona jakiegoś moderatora? Proszę o dokładniejsze zapozanawanie się z tym co ludzie piszą i nie publikowanie takich głupot.

21

gość ~gość (Gość)28.11.2018 17:18

Korzystam z taxi dosyć często. Średnio kurs w Piotrkowie wynosi 10-12zl. Za dwie dyszki to już przelatuje całe miasto wzdłuż czy w szerz. Normalnie taksometr włączony, na koniec dostaję paragon. Może po prostu korzystajcie z taksówek korporacyjnych, sprawdzonych, a nie wsiadacie byle gdzie..

20

gość ~gość (Gość)28.11.2018 18:29

Dla jednych drogo dla drugich tanio. Ostatnio zamawiałam w Radio Taxi SPT z Emersona na dworzec 15zł. Z sądu do Focusa wyszlo 9zł więc dla mnie normalnie

10

gość ~gość (Gość)27.11.2018 14:47

Żałosne. Od przewygody w du...czterech się przewraca. Zdziwieni że w Piotrkowie tylko. Zrozumialbym gdyby rynek mial 1km na 1km. A nie 50m na 50m.

141

fffff ~fffff (Gość)28.11.2018 10:04

Ile kosztują taksówki w Piotrkowie? Masakra! W Łodzi za przejazd nocny Uberem albo Taxify płacę około 11 zł za 6-7 km...

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat