metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Jjjj ~Jjjj (Gość)22.04.2021 13:20

No to w budżecie obywatelski robimy molo

171

dekkers ~dekkers (Gość)22.04.2021 21:15

To jest zamknięte już chyba ze 3 lata - teraz się Pani obudziła...

32

Adas ~Adas (Gość)23.04.2021 17:02

Włodarze miasta robią wszystko by ludzie uciekli z tego miasta, a oni ciągle tu są.

20

slawomir C. ~slawomir C. (Gość)23.04.2021 15:05

przez dekady mozna byo korzystac z systemu przelewowego a teraz nagle nie!? wladze iasta powinny sie obudzic! miejsce warte pielegnacji dopieszczenia - zbiornik oraz stare kapielisko - teraz popadaja w ruine! kolej waskotorowa moglaby byc atrakcja na skale ogolnopolska, zniknela bezpoworotnie - moznaby zrobic skansen itp ? wapiennik kolo kurnedza -wlasnosc prywatna!?!?! piotrkowski zarzadzcie miasta niech oblicze piotrkowskiej ziemi - tej ziemi sie wreszczie zmieni! a nie markety sroty pierdoty dla waszej miejskiej kasy! przeciez to dzieki mieszkancom macie prace i piekne wyplaty!!!! zal.pl :(

30

Ja ~Ja (Gość)22.04.2021 21:54

Dziś jestem 41latkiem. Za czasów kawalerskich na "tamie" pływałem każdego lata. Skakaliśmy na główkę z poręczy do zalewu. Co odważniejsi i sprawniejsi (może zwariowani) skakali na bombę i główkę do środka. W kanałach odpływowych są drabinki wyjściowe. Można skakać i wychodzić aż się znudzi. Od lat 90tych i wczesnych 2tysięcznych nic technicznie się nie zmieniło, a dziś nawet wejść na obiekt nie można. To jeden ze znaków, że wolności mamy coraz mniej...

90

Hhhhjj ~Hhhhjj (Gość)01.05.2021 22:35

Kto pozwolił wybudować obwodnicę koło takiego zbiornika gdzie dziś nie można nawet wyczyścić brzegów bo ekolodzy nie pozwolą to gdzie tu logika jest

20

Eeech ~Eeech (Gość)01.05.2021 22:48

O co ubywa, jak ktoś wejdzie?

20

Cola ~Cola (Gość)10.08.2021 14:08

szkoda że jest zamknięty ;[

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat