Mieszkam w bloku właśnie i mam dwa psy i powiedźcie mi geniusze gdzie mam z nimi wyjść na psacer?
Mój pies i moja sprawa to ja kupuje mu karmę a nie ty. Będzie robił kasztany gdzie mu się podoba a spróbuj mi zwrócić uwagę...
Jaki plac zabaw dla psów dzieci w domach siedzą nie mają się gdzie bawić z psami do lasu na spacer
Jest wiele inwestycji z Budżetu Obywatelskiego, które nie są zrealizowane np ścieżka rowerowa wokół zbiornika Bugaj etap II (rok 2019) i III (rok 2020), może zadać pytanie do Urzędu Miasta
Będę chodziła z pasem będzie on chcę się załatwiać a nie gdzie będzie plac.
Dopytajcie UM czy zostały ustalone kary za ponowne nie dotrzymanie umowy o zrobienie tego placu na placu Litewskim? Przecież to było wiadomo już w połowie listopada, gdy poprosili o przedłużenie, że nie dotrzymają umowy. Może czas przestać się bawić w kolejne terminy i ustalić kary?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!