metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
GOŚĆ 77 ~GOŚĆ 77 (Gość)16.09.2014 16:08

Totalna porażka i nic więcej. Zaciskanie zębów jak to mówią władze gminy nic nie dają.....Od zaciskania zębów łatwiej raczej podróżować nie jest!!! Próbowałem ale jakoś mi to nie pomogło!!!

41

sulejONa ~sulejONa (Gość)10.09.2014 06:13

" jeżdżą nieważnie i na pamięć" mógłby pan się już nie kompromitowac. Burdel nad którym nie panujecie jest co raz większy. Ale co tam. Żonie, córkom prace załatwilełem i siebie ustawiłem.

170

wio ~wio (Gość)10.09.2014 06:42

I to jest właśnie podejście polskiej policji. Zamiast pomagać walą mandaty.A co tam! Pokażemy im kto tu rządzi ! Jak juz wystawili kilkadziesiąt to znaczy ze jest bardzo duzy problem i trzeba go w inny sposób rozwiazac a nie mandatami. Powinni te pieniadze oddac kierowcom

141

gość ~gość (Gość)10.09.2014 06:55

Czyli też jest to wina kierowców, gdyż nie patrzą na znaki. Jest znak w Przygłowie objazd do Kielc, że droga w Sulejowie zamknięta i nie ma przejazdu ale nie lepiej się pchać i się czepiać.

61

osiedle na skarpie ~osiedle na skarpie (Gość)10.09.2014 07:12

Znaki są ustawione tragicznie. Najlepszy przykład dwa znaki " Objazd do ulicy Łęcznej" Ja się pytam jakiej? Takiej ulicy nie ma! Jest ulica Łączna. Może przykład banalny Ale zapraszamy do Sulejowa popatrzeć co tam się dzieje. Ekipa remontowa też nie powala tempem prac. Asfalt zryli w ciągu dnia a przez następne półtora tygodnia na miejscu pracy nie było nikogo. No oprócz dwóch panów na rondzie którzy od czasu do czasu wstawali i kierowali ruchem.

70

hop ~hop (Gość)10.09.2014 07:51

Człowiek był głupi jak narzekał na SKANSKA kiedy robili remont mostu. Tam panowie uwijali się jak mrówki w tym upale. Przynajmniej było widać efekty z dnia na dzień. Tempem SKANSKIEJ to ta droga e ciągu tygodnia była zrobiona. Mam nadzieję tylko ze to nie ta sama ekipa remontuje Konecką co remontowali Łęczyńską w Przygłowie.

110

cynik ~cynik (Gość)10.09.2014 08:43

Czy naprawdę w takim grajdołku nie można "przejrzyscie" oznaczyć przejazdu dla tysięcy przjeżdżających tamtędy aut?Czy w Sulejowie jest tak dużo "możliwości?.

72

sklave sklaveranga10.09.2014 08:58

Jak są remonty to muszą być objazdy. A jak są objazdy to kierowcy muszą błądzić bo przecież oto chodzi. Sorry taka to już polska tradycja budowlana. Interes w tym mają wszyscy miasto bo więcej kierowców się zatrzymuje a państwo bo policja mandaty kasuje.
Foto kandydatów na prezydenta Piotrkowa na stronie: http://sklave.manifo.com/foto-szopka

50

P51 ~P51 (Gość)10.09.2014 09:09

Najcenniejsza informacja dla mnie to termin ukończenia prac.
Do tego czasu w moich podróżach do Opoczna omijam Sulejów szerokim łukiem przez Tomaszów. Mimo,że trochę dalej, to droga dużo lepsza,mniejszy tłok na drodze , a czasowo wychodzi na to samo...

30

frty ~frty (Gość)10.09.2014 09:46

Żniwa rozpoczęte. Pracownicy podatnika robią mu na złość.

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat