Urzedasy wiedzą lepiej. Dla przypomnienia - tak samo zwalczali światła stopu za tylną szybą. Glupota w urzędzie króluje. Albo 8nne względy,np. ktoś nie dostał po stołem.
Ares ale Ty jesteś dupi. Hahahihi. Nie trzeba palić, żeby mieć z Ciebie beke.ogarnij się chłopie i normalnie kumaj
Ares ale Ty dupi jesteś. Ze śmiechu nie mogę okiełznać klawiatury. Oby wartości nikt nie uczył się od Ciebie
Liczniki są w porządku tylko trzeba najpierw zrobić szkolenie większości kierowców.Co z tego,że licznik odmierza czas jak jeden z drugim mistrz kierownicy czeka do ostatniej chwili i dopiero rusza.Moim zdaniem jak pojawia się na liczniku cyferka 3(na niektórych skrzyżowaniach nawet 4)można już pomału ruszać a nie czekać aż zapali się zielone i dopiero wrzucać bieg.Przy krótkim czasie zielonego-przykład Sikorskiego Armii Krajowej w stronę centrum zdążą przejechać raptem cztery w porywach pięć samochodów i szlus.Przy ruszaniu tak jak wspomniałem wcześniej zdąży przejechać dwa razy więcej.Więc najpierw szkolenie potem liczniki.
Lepiej niech zalozom foto radary na czerwone światło będzie bezpieczne i dochodowo jak w częstochowie 500 za pomaraŃczowe a tlukom się samochody na potęgę bo każdy wciska hamulec do oporu jak zobaczy pomarańcz i tłuKom się na potęte żeby mandatu nie dostać nasz zlodiejski kraj
Głupota takiego rozumowania .Wystarczy dany licznik ustawić 2-3 sekundy przed końcem danego cyklu światła i wtedy problem niebezpiecznych przejazdów sam się rozwiąże.Wtedy jak ktoś przejedzie w ostatniej sekundzie w/g wskazań zegara, to jeszcze dane światło będzie się świecić i żadnego zagrożenia nie będzie.
Jak na razie to Ty trollujesz z różnych nicków :))) Czy to podnosi dowartościowanie swojej osoby???
I całe szczęście, że nie zalogowany. Ten ares to chyba sbek. Już chciałby wiedzieć kto jedzie na niego, donieść i pożalić się komu może. On w każdym temacie.jest na nie. Typowy troll.
Bo chcą fajfusy zamienić liczniki na kamery!!! Kamery będą nagrywać przejeżdzających na pomarańczowym i czerwonym świetle i już będzie kasa na 500+ kosztem kierowców!!! Ot cała tajemnica!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!