drugie dziecko 9 a nie 10 letnie nie bylo w domu lecz w szkole..kto wam daje te info,, przecierz to bzdura jak h.,,,, moze jeszcze ktos mi powiedziec kto powiedzial ze 13 latka upadla na krzewy??/ bzdura na ziemie... slady sa pod blokiem...
niema i mam 10lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kolejny Batman w Piotrkowie. Ostatni Batman przeżył skok z wieżowca w Piotrkowie w latach dziewićdziesiątych. A był to wieżowiec przy Dzielnej.
A szpital w Piotrkowie co , zły ? Sprzęt ma lepszy niż Łódź ., a badania opisują lekarze z Łodzi .
Mój syn kiedyś miał szlaban na dwa dni wychodzenia z domu i straszył mnie ,że jak nie wyjdzie to wyskoczy oknem.Nie bałem się ponieważ mieszaliśmy wtedy na parterze.Za straszenie dostał kolejny dzień szlabanu i mu przeszło.Teraz się z tego śmiejemy.
wypadek miał miejsce dokładnie o godzinie 13/54 ;dziewczynka wypadła z okna kuchni na drugim piętrze i widziałem jak dziecko spadało; o tej godzinie jw. wezwałem karetkę z numeru 112 i po 8 min pogotowie przyjechało a zaraz po nim radiowóz.Tragedia!!!! Szkoda dziewczynki!!!!! (balkony w tym bloku są z drugiej strony!)
U nas lekarze nie leczą a usuwają palce (tu mial powiedziane ze palec do uciecia) czy nogi gdzie np w szpitalu w łodzi bratu palca uratowali.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!