Skoro "impreza zamknięta", to po co miałby szeroko o tym informować? Tych, których to dotyczy na pewno powiadomiono. Koncert pana Kudłatego tylko dla wybrańców, o! :))
Może go dyrektor Czajka w Szydłowie zatrudni? Ale tam już peugeotem szofer nie zawiezie (to w bardzo optymistycznym wariancie).
Posadke sobie uszykuje!Tak jak byli prezydenci PT prócz Matusewicza oczywiście :)))
To bardzo miło że Jesteś wybrańcem losu :)))
Martwi się zbliżającym koncem kadencji ? :))))
O matuchno ! a co to sie stało prezydentowi ? Widzieliście jakie robi oczami okropne tiki nerwowe ? Nawet podczas tego koncertu noworocznego co widać na filmiku z tv miejskiej
I tu się mylisz, bo ja nie jestem jak to określasz "odsunięta od koryta". Pracowałam kiedyś w UM, byłam zwykłym pracownikiem nie jakimś tam decyzyjnym ważniachą. Pracowałam sumiennie, dobrze wykonując swoje obowiązki, a jednak w końcu mając dość prezydenta i jego świty, którzy bardziej przeszkadzają w pracy, nachalnie podkreślając własne "widzi mi się". Poszłam w końcu po rozum do głowy i zmieniłam pracę, jak się dzisiaj okazuje o niebo lepszą niż ta w urzędzie i jestem z tego powodu bardzo, bardzo szczęśliwa. Szkoda mi niektórych ludzi-urzędników, którzy tam zostali bo nie mogą pozwolić sobie na drastyczną zmianę zawodu. A na ten piotrkowski świecznik jak teraz patrzę to aż żałość bierze, bo nie wiem czy mam się śmiać czy płakać z ich nadętej postawy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!