metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Al Bundy ~Al Bundy (Gość)25.01.2013 15:38

Skoro "impreza zamknięta", to po co miałby szeroko o tym informować? Tych, których to dotyczy na pewno powiadomiono. Koncert pana Kudłatego tylko dla wybrańców, o! :))

00

mikołaj ~mikołaj (Gość)25.01.2013 15:09

No to się świta bawi!

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga31.01.2013 14:25

"zonk" napisał(a):
nerwy go zżerają, referendum za pasem, a jak PIO obejmie władzę, to i w oświacie stajnię Augiasza uprzątnie, więc taki nauczyciel Chojniak do żadnej publicznej szkoły w mieście szans powrotu już nie będzie miał
i dlatego oczami fruga

Może go dyrektor Czajka w Szydłowie zatrudni? Ale tam już peugeotem szofer nie zawiezie (to w bardzo optymistycznym wariancie).

Komentarz był edytowany przez autora: 31.01.2013 14:26

00

ares1 ~ares1 (Gość)31.01.2013 14:23

"zonk" napisał(a):
więc taki nauczyciel Chojniak do żadnej publicznej szkoły w mieście szans powrotu już nie będzie miał

Posadke sobie uszykuje!Tak jak byli prezydenci PT prócz Matusewicza oczywiście :)))

00

zonk!!! ~zonk!!! (Gość)31.01.2013 13:31

"Kaja" napisał(a):
O matuchno ! a co to sie stało prezydentowi ? Widzieliście jakie robi oczami okropne tiki nerwowe ? Nawet podczas tego koncertu noworocznego co widać na filmiku z tv miejskiej
[/cytat]

nerwy go zżerają, referendum za pasem, a jak PIO obejmie władzę, to i w oświacie stajnię Augiasza uprzątnie, więc taki nauczyciel Chojniak do żadnej publicznej szkoły w mieście szans powrotu już nie będzie miał
i dlatego oczami fruga

00

ares1 ~ares1 (Gość)03.02.2013 09:24

"obecny" napisał(a):
ja tam bylem bo dostałem zaproszenie

To bardzo miło że Jesteś wybrańcem losu :)))

00

martens ~martens (Gość)31.01.2013 08:50

"Kaja" napisał(a):

hucpa i propaganda rodem z III Rzeszy.

00

ares1 ~ares1 (Gość)31.01.2013 08:45

"Kaja" napisał(a):
O matuchno ! a co to sie stało prezydentowi ? Widzieliście jakie robi oczami okropne tiki nerwowe ?

Martwi się zbliżającym koncem kadencji ? :))))

00

Kaja ~Kaja (Gość)30.01.2013 23:15

O matuchno ! a co to sie stało prezydentowi ? Widzieliście jakie robi oczami okropne tiki nerwowe ? Nawet podczas tego koncertu noworocznego co widać na filmiku z tv miejskiej

00

zadowolona ~zadowolona (Gość)29.01.2013 19:02

"Oplaceni-oponenci-" napisał(a):
Od dłuższego czasu czytam na forum Wasze wypociny,i po stylu wypowiedzi ,czasie wpisów , doszedłem do wniosku ,że to mała grupka przeciwników (czytaj ,odsuniętych os koryta !)naszego samorządu umieszcza te wpisy !
(Wiem kto ! Marcin P., koledzy i rodzinka

I tu się mylisz, bo ja nie jestem jak to określasz "odsunięta od koryta". Pracowałam kiedyś w UM, byłam zwykłym pracownikiem nie jakimś tam decyzyjnym ważniachą. Pracowałam sumiennie, dobrze wykonując swoje obowiązki, a jednak w końcu mając dość prezydenta i jego świty, którzy bardziej przeszkadzają w pracy, nachalnie podkreślając własne "widzi mi się". Poszłam w końcu po rozum do głowy i zmieniłam pracę, jak się dzisiaj okazuje o niebo lepszą niż ta w urzędzie i jestem z tego powodu bardzo, bardzo szczęśliwa. Szkoda mi niektórych ludzi-urzędników, którzy tam zostali bo nie mogą pozwolić sobie na drastyczną zmianę zawodu. A na ten piotrkowski świecznik jak teraz patrzę to aż żałość bierze, bo nie wiem czy mam się śmiać czy płakać z ich nadętej postawy

00

Nowy komentarz

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat