metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Nomad ~Nomad (Gość)22.07.2012 09:59

Jeśli dochód na osobę w rodzinie wynosi 351 zł to niech mi ktoś odpowie, co ci ludzie jedzą i gdzie mieszkają? Kto ustala takie limity? Kosmici? Faceci z głowami w chmurach ?

00

Tartu Tarturanga22.07.2012 10:07

"Nomad" napisał(a):
Jeśli dochód na osobę w rodzinie wynosi 351 zł to niech mi ktoś odpowie, co ci ludzie jedzą i gdzie mieszkają? Kto ustala takie limity? Kosmici? Faceci z głowami w chmurach ?

Też mnie to zastanawia - to ma chyba rację bytu w rodzinach wielodzietnych.
Tam za dochód brane jest też - zasiłek rodzinny, dodatek mieszkaniowy.

00

asdf ~asdf (Gość)22.07.2012 12:13

co oznacza w naszym Panstwie rodzina niepelna?

00

asdf ~asdf (Gość)22.07.2012 12:14

Czy jesli sama wychowuje syna a mam placone alimenty to jestem rodzina niepelna?

00

gosc ~gosc (Gość)22.07.2012 12:17

rodzina niepelna jest wtedy, gdy dziecko jest wychowywane przez jednego rodzica - nie ma znaczenia, czy drugi rodzic zyje, nie zyje, ma kontakt z dzieckiem czy tez nie

00

gosc ~gosc (Gość)22.07.2012 12:18

i to co mi wiadomo, od wrzesnia wzrastaja kwoty progowe uzytkowe do skladania o zasilki, wiec czy te kwoty sa aktualne? bo juz skladajac od pazdziernika na zasilek rodzinny, kwota jest bodajze 540 czy 560 zl jakos

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat