boze a piotrkow to co miasto, ludzie slamsow os groma wszyscy udaja ze techno sluchaja a widac ich na kazdej imprezie w Witowie jak skacza przy szalonej. a ty dj z wieloletnim doswiadczeniem jak bys byl naprawde profesionalista to wiedzial bys ze grac masz to przy czym sie ludzie bawia a nie to co ci sie podoba
..."boze a piotrkow to co miasto," - nie akceptuje takiej wypowiedzi ! Przykro mi. To nasze miasto !
i dalej ...
",a ty dj z wieloletnim doswiadczeniem jak bys byl naprawde profesionalista to wiedzial bys ze grac masz to przy czym sie ludzie bawia a nie to co ci sie podoba "
Dokładnie.
Pozdrawiam słuchacza.
przepraszam miki ale jak slysze jak ktos z malego miasteczka a takim jest piotrkow mowi ze dp to na wioskach to az mnie skreca. disco polo dobre czy zle niech kazdy sobie pozostawi swoja ocene, z pewnocia dobrze sie ludzie bawia przy nim a to chyba jest najwazniejsze
Aż mnie wykręciło. Czasem jak przeczytam sobie wypowiedź takiego pseudointeligenta to już nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Co by się zorientowali chodzi mi o panów/panie podpisujących/ce się ~sluchacz i Miki. Czy wy wiecie co to jest miasto? Baaa czy wy wiecie co to są slamsy? A miasteczko może być wesołe. Z jednym się zgadzam. Ludzie powinni słuchać co im się podoba, a DJ powinien im to puszczać bo od tego jest.
ja osobiscie slucham metalu. ale jak jest imprezka i sie popije to nie ma lepszej muzy do zabawy niz disco polo:)
Ja lubie kazda muzyke ale disco polo slucham od zawsze i nigdy sie tego nie wstydze i bardzo lubie jezdzic na "wiejskie"-jak to niektorzy nazywaja zabawy.i nie lubie osob ktore najpierw krytykuja muzyke a pozniej bawia sie przy niej jak gdyby nigdy nic. pozdrawiam
Asa, cytuję !
Oto Twoja odpowiedź w kontekście m.in. mojego wpisu, że Piotrków to naprawdę miasto i nasze miasto.
Podtrzymuję własne zdanie. To Nasze Miasto. Odpowiedź już poznałeś.
Pozdrawiam
ty panie socjologu a na jakiej muzyce ty się wychowałeś? Nie chodziłeś na zabawy? Już się zapomniało co? wyszłeś napewno z jakiej dziury a teraz za wielkiego pana się uważasz... Ciekawy jestem jakiej muzyki ty słychasz? Ciekawe jak się pan zachowuje na weselu bo tam raczej disco i biesiada... może lepszy jest hip-hop albo techno? To jak jesteś taki mądry to zanuć mi albo zatańcz te twoje rytmy Panie Marcinie Bauer. A OD DISCO POLO WARA. Bo tj. właśnie muzyka do zabawy...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!