Czytam różne wiadomości i ten chyba pobije największą liczbę komentarzy
Piszecie jakby ten problem występował tylko w moszczenicy a jest na całym świecie. Owszem powinien byc likwidowany bo najwięcej cierpią przez to matki dzieci uzależnionych ale fakt jest faktem ze i we więzieniach tez sa dostępne. I powiem wam wiecej za jego czyny powinien odpowiedzieć sam a tu sie rusza jego siostrę matkęitp jak on byl inny to nie znaczy ze jego siostra taka sama kazdy ma swoje zycie i kazdy wybiera drogę zla albo dobra on siedzi a odbija sie to na najbliższych nikt by nie chcial by tak bylo. Gdyby moja siostra byla k.... Tzn by ze ja jestem taka sama? Zastanówcie sie
mam nadzieje ze to dopiero poczatek czystki w Moszczenicy.Policja bedzie miala "kupe" roboty.Teraz czas na "familjaki"
przepraszam, że znów pytam, może policja nam wytłumaczy co oznacza to w strukturach policji "samodzielny pododdział antyterrorystyczny"
Z niszczeniem melin to jest różnie zalezy od znajomości u nas jedna zlikwidowali a 2 nadal sa bo tamci maja układy sa nie tykalni wiec ja w sprawiedliwość polska nie wierzę
Weźcie się też za Sonie Midere bo też spirytusem handluje, jeśli już wychodzą takie rzeczy tu, to mówmy o wszystkich.Może Moszczenica będzie znowu czysta jak łza ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!