metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Skonczcie ~Skonczcie (Gość)11.07.2024 11:21

Po co to piszcie? Zawsze po tym waszym ostrzeżeniu to co najwyżej pokropi i koniec, prania na balkonie nawet nie trzeba spinaczami spinać takie o to wasze groźby

82

Żałosne ~Żałosne (Gość)11.07.2024 13:58

Straszenie ludzi ciąg dalszy

61

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)11.07.2024 14:09

Zawsze psu przy budzie w taki upał wydłużamy łańcuch wtedy ma więcej miejsca do leżenia na ziemi. I minimum dwie miski z wodą dostaje

22

Moryczanin ~Moryczanin (Gość)11.07.2024 14:16

Ja się nie boję bo sąsiad ma tajną machinę i żaden grad nie spadnie

50

Wybawco ~Wybawco (Gość)11.07.2024 16:03

Bez obaw teraz gdy mamy nowego włodarza to już nam ryneczku i polnej nie zaleje

02

Kibic ~Kibic (Gość)11.07.2024 16:47

Nas jakoś te kataklizmy omijają, czy Męski Różaniec pomaga? Ciekawe jaką burzę wywołam tym wpisem?

41

?? ~?? (Gość)11.07.2024 18:25

Kpiny te alerty...Dwa delikatny grzmoty i po burzy..

20

bandarządzi światem ~bandarządzi światem (Gość)11.07.2024 20:11

Przestanie już nas straszyć. 50 lat temu były takie burze, że obejmowały tereny 5 x większe-jedna burza- niż dzisiaj. deszcz lał godzinę, że świata nie było widać, a grat wymłócił rzepaki, a pozostałe zboża kłosy połamał, albo położył po ziemi, Zamiast z kosiarkami ludzie do żniw wychodzili z kosami, żeby chociaż trochę zboża na siew jesienny skosić. Po żniwach pola zieleniły się wyłomotanym zbożem, bo ziarno wschodziło szybko i wypasali bydłem aby chociaż tyle odzyskać. Klimat zawsze zaskakiwał, ale nie było od niego podatku, a teraz trzeba ludzi ogołocić z ostatniego grosza.

40

Pawens88 ~Pawens88 (Gość)11.07.2024 21:34

Żenada te alerty. Straszą przed czymś co jest normalne i powinno być często na wiosnę i latem w Polsce. Kiedyś to burza trwała przynajmniej godzinę. A teraz to najwyżej kilkanaście minut. Powinni straszyć suszą. Jest masakra.

30

Jasiu ~Jasiu (Gość)11.07.2024 21:38

Wystarczy w ślad za tymi informacjami o kataklizmach pogodowych (deszcze nawalne, grad wielkości kocich łbów, burz zabijających ludzi) popatrzeć na kamerach internetowych i sprawdzić te zniszczone tereny. Ja parę razy sprawdziłem i wam też radzę to przestaniecie wierzyć w te armagedony.

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat