metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Jeszcze jeden!!!!!!!!!!!!!!!! ~Jeszcze jeden!!!!!!!!!!!!!!!! (Gość)20.03.2012 07:20

Niech wybudują jeszcze jeden, może będzie chrzest ,ślub,pogrzeb trochę taniej- bo będzie konkurencja!!!!!!!!!!!!!

51

zet ~zet (Gość)20.03.2012 09:14

"Doker" napisał(a):
Czemu nie krzyczycie jak spółdzielnie (choćby PSM) likwidują istniejące place a zamiast ogrodzić piaskownicę ją rozbierają?

no wlasnie zauwazyłem to na moim osiedlu. rok temu zdemontowali hustawki a tydzien temu kosz do koszykówki zabrali.dziwi mnie taka polityka PSM. ale co tu duzo mowic ta firma zatrzymała sie w rozwoju 40lat temu.

21

zet ~zet (Gość)20.03.2012 09:14

"Jeszcze-jeden" napisał(a):
Niech wybudują jeszcze jeden, może będzie chrzest ,ślub,pogrzeb trochę taniej- bo będzie konkurencja!!!!!!!!!!!!!

na tym rynku raczej nie ma konkurencji :D

42

ares1 ~ares1 (Gość)20.03.2012 09:33

"zet" napisał(a):
dziwi mnie taka polityka PSM. ale co tu duzo mowic ta firma zatrzymała sie w rozwoju 40lat temu.

I dziwne że mieszkańcy nie umieją zrobić z nimi porządku!

32

kontoep ~kontoep (Gość)20.03.2012 23:28

"Slepy." napisał(a):
kaplica

tak, ta kaplica wielkości pokoju stołowego w bloku mieszkalnym ;-)

41

kościelny cyrk ~kościelny cyrk (Gość)21.03.2012 15:25

no tak na kosciół miejsce znalazło sie, a gdzie te bloki? tam nie ma juz nawet gdzie szpilki włożyć

46

Pączek ~Pączek (Gość)23.03.2012 12:25

Nareszcie się doczekaliśmy. Dzięki tej genialnej inwestycji stworzymy wiele miejsc pracy, ściągniemy inwestorów branży high- tech (Apple,Intel,Microsoft) do miasta, służba zdrowia będzie teraz stała na najwyższym światowym poziomie. Ta szykowna budowla sprawi, że rozwiązany zostanie także problem braku żłobków i przedszkoli. Brawo !

97

donvito ~donvito (Gość)21.03.2016 14:30

Jeszcze jedna skarbonka dla czarnych Tatusiów białych dzieci

13

lucek ~lucek (Gość)24.03.2016 12:28

Kolejny punkt strzyżenia baranów.

22

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat