A jakże słuchałem. Leciało to mniej więcej tak. To nie My ,ale Wy. Odpowiedź. Bzdura My robiliśmy dobrze ,to Wy robiliście źle. Odpowiedź: Jak robiliśmy źle trzeba było zrobić dobrze. Odpowiedź: Chcieliśmy ,ale czasu nie starczyło...Później nie słuchałem bo wnuk zerwał firankę...i musiałem szkodę ukryć przed żoną. I tak się nie udało.Oczywiście zrobiłem źle o co zostałem oskarżony. Ale przecież chciałem zrobić dobrze. Przecież tylko słuchałem. Ale może to źle...
To co pis rozwalił zrzucił na poprzedników i znów się chwalić rozdawnicwtem naszych pieniędzy z naszych podatków. Żenada
A nasz pan Zięba jak zwykle woda na młyn, pomieszanie z poplątaniem wypadł najgorzej, niech pan sobie daruje te wystąpienia i swoje beznadziejne wystąpienia, przynosi Pan wstyd wyborcom.
Panie Ziemba w 2018 roku długi szpitali wojewódzkich powstały przez ustawę o sieci szpitali
Po takiej debacie już wiem na kogo zagłosuje!!! Tylko Marlena Wężyk_Głowacka!!
Dariusz Klimczak zaprezentował się najlepiej. Bardzo konkretne wypowiedzi.
Jestem za.
Brawo, Racjonalne wykorzystanie pieniędzy. a nie wspomaganie jakiegoś Dyrektora.
Ziembo,możesz pomarzyć o mandacie posła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!