Czemu nie udostępnicie prezentacji z tej debaty. Było by ciekawe zerknąć jakie pomysły i propozycje mają młodzi ludzie. Tak to tylko bicie piany w komentarzach.
Dlaczego w tej dyskusji wzięły udział tylko miernoty, a gwiazdami były nowakowska i pingot. To ci dopiero autorytety.
Budować przyszłość w zgodzie z naturą? Jeszcze nie tak dawno ci sami ideolodzy głosili, że przyszłość należy budować w zgodzie z narodami Związku Radzieckiego. Tendencje podobne, tylko kołchoz się zmienił.
Młodzi nie pozwólcie się indoktrynować!
Towarzyszka Nowakowska jest tu prelegentem to indoktrynacja jest tutaj większa niż wartość 20 złotych i 50 groszy. Do mieszanki wybuchowej dodajemy panią Ping Pong, wybitną działaczkę społeczną, głosującą jak najbardziej prospołecznym działaniem jakim jest podnoszenie podatków. Zamiast zaprosić ludzi wartościowych, to uzupełnia się skład takimi wynalazkami jak powyżej. Pani Ping Pong i jej piotrkowska tęcza oraz Nowakowska vel feminatyw.
dopóki coś porządnie nie piep...nie to i tak się tutaj nic nie zmieni. Dla większości młodzieży zresztą nie tylko dla młodzieży tragedią jest gdy do tiktoka nie ma dostępu albo jest awaria zasilania i wifi nie działa albo się telefon rozładuje.
A to trzeba od podstaw zakuwać aby kupować mniej, bardziej przemyślanie, nie 5 par butów na raz bo 5 para wychodzi za darmo(!) tylko jedną parę czy dwie a porządne. Nie zamiawianie badziewia z Chin przez internet bo tanio, tylko pójście do sklepu przemyślane obejrzenie i zakup na miejscu. Nie zakupy bez sensu przez internet bo można przecież zwrócić jak coś nie pasuje. Tylko że to wszystko kosztuje. Transport nie jest za darmo.
Co z tego że ja segreguję śmieci jak najstaranniej mogę jak i tak moje śmieci są zabierane razem ze śmieciami innych, którzy czasem segregują a czasem nie jak im się zachce i tej mentalności żadna apka nie zmieni a transport zbiorowy dla nich jest wtedy gdy cała rodzina jedzie samochodem na zakupy do galerii.
Dajcie spokój z tą dziewczynką, dramat. Koleżanka Chojnackiej.
To jest słuszna inicjatywa hahahahah.Może porozmawiajmy o wpływie zielonego ładu na gospodarkę i ceny podstawowych produktów. Może zacząć wreszcie mówić o rozdmuchanej biurokracji, która pochłania ogromne kwoty może porozmawiajmy o przymusie płacenia ZUS itd itd.
Propagandowe tematy zastępcze z zerowym zainteresowaniem. Proszę o przeniesienie tej debaty na łono natury. Siedzenie w ciepłym pomieszczeniu ogrzewanym ciepłem systemowym w wyniku spalania gazu to zbrodnia ekologiczna. Przestańcie miesza młodym ludziom w głowach ta eko religią.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!