To co się dzieje w Piotrkowie to koszmar ,strach rodzić o znieczuleniu nie ma mowy .Jestem przerażona
Obsada anestezjologiczna powinna być w każdym szpitalu całodobowa.Już nie chodzi tylko o porodówkę,ale o chirurgię,ortopedię ,laryngologię itd....
Znieczulenie zewnątrzoponowe powinno zostać już dawno wprowadzone w naszych piotrkowskich szpitalach. Bardzo duży komfort dla Mamy jak i dla Maluszka, dużo mniej stresu o bólu już nie wspominając. Większość kobiet które miały to szczęście skorzystać z takiego znieczulenia przy porodzi naturalnym zapewne przyznają mi rację. Tylko czy się doczekamy tego darmowego znieczulenia...
Ludzie do jasnej Anielki jakie darmowe? Płacisz składki to masz to w cenie. Masz prawo się tego domagać. Szkoda, że ludzie pod tym względem są mało doinformowani.
w Piotrkowie nie można liczy na znieczulenie chyba że zapłacisz
Dopóki nie zmieni się ordynator można zapomnieć o znieczuleniu. Moja znajoma jest tam położna i wiem, że ordynatorowi sprawia to frajdę jak kobieta cierpi
Ależ oczywiście, że nie dla każdego! Z tytułu nie wynika, żeby jakieś kobiety były dyskryminowane. Jeśli chcieliście zasugerować, że niektóre kobiety nie mogą na takie znieczulenie liczyć, to w tytule powinno być "każdej" - słowo "każdego" sugeruje, że problem dotyczy również facetów! ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!