Niesamowity człowiek i wspaniały wykładowca. Nikt tak jak pan doktor nie opowiadał o historii.
Czyli zamiast renomowanej uczelni powstaje Piotrkowska Powiatowa Akademia im.A.Macierewicza z "rektorem" byłym dyrektorem z IPN-u.Brawo władze Piotrkowa.Coraz lepiej,.Mam nadzieję ,ze mieszkańcy tego "psiejacego" niestety miasta odpowiednio zagłosuja w przyszłych wyborach samorzadowych
Pisowcy po prostu, wiedząc o swojej przegranej dokonuja przegrupowania swych ludzi.
A jakie są dotychczasowe osiągnięcia pana Roguta i całego IPN ?? Bo Bolek nadal ględzi, tak jak ględził
Ciekawe czy będzie realizował wytyczne z Żoliborza i wykręci na prawo piotrkowską Sorbonę...oby jednak był niezależny i dbał o wolność uczelni to wtedy go pochwalimy.
Bardzo fajny człowiek ale niech nie daje się mieszać w polityczne rozgrywki bo straci na tym bardzo! PIS chce przejąć wszystkie stanowiska przed wyborami.
Nie jestem z PiS nie jestem z PO ale czy wam odwala -człowiek się liczy , a u was jakiś marazm i wyprane głowy , głosujcie na innych może czas zmienic te elity
Wspominam jako wspaniałego wykładowcę historii.który rozwinął w młodzieży chęć poznawania naszej tożsamości.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!