Kobieta jest git ale to dalej zarabiają... Otrzymanie peruki z włosów publicznie na ten cel zbieranych nie jest takie łatwe. Owszem, robią z tego peruki ale kto je dostaje? Kilkukrotnie wnioskowałam o perukę i nigdy nie dostałam. Ktoś na tym robi interes...
O matko, ludzie! Sztuczne peruki takie same jak naturalne??? Co za bzdura. Sama byłam kiedys zmuszona nosić perukę i ta z włosów naturalnych była o niebo lepsza...sztuczna peruka to jak chodzenie w czepku pływackim 24 h. I nikt na tej akcji nie zarabia, tylko pacjenci po chemioterapii mają szansę żyć bardziej komfortowo. Kobieta (fryzjerka) stara się , jest git babką a tu takie głupoty wypisują. A fe! Nieładnie!
Są też peruki z włosów sztucznych. Tańsze i wcalenie gorsze niż te z włosów naturalnych.
Przyzwoita, godna poparcia inicjatywa - pod warunkiem, że nikt w następnym etapie obróbki pozyskanych włosów nie będzie robił z tego biznesu. Aż żal, że jestem ... krótkowłosy!
Jakieś dwa miesiące temu miałam udać się do fryzjera żeby skrócić włosy ale w tym samym czasie trafiłam na artykuł dotyczący tej akcji i odjęłam decyzję że jeszcze podhoduje włosy i je oddam. Warto pomagać!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!