Kobietom nie powinno się wydawać prawa jazdy nagminnie wsiadają do samochodu ruszają i wyjmują telefon gdzie rozum
Jak będzie tam co codzień kontrola prędkości przez policję, lub odcinkowy pomiar... To ja nie wyrobię się do pracy... Notorycznie będę się spóźniał.... :)
Jechałem tam o 5,30, było już po dachowaniu. Na środku drogi leżał martwy kot. Jak dla mnie, kierowca jechał z dużą prędkością i zamiast uderzyć w kota (mniejsze zło), w ostatniej chwili, szarpnął kierownicą.
Jeżdżą 150km/h po zalesickiej to dachują. Takie jazdy codziennie od 6-8 rano
Pierwszy "rajdowiec" rozjechał kota, a drugi, przez tego samego kota wylądował na dachu... ironia losu
Po remoncie Zalesicka, to tor wyścigowy! Tylko ODCINKOWY POMIAR PRĘDKOŚCI.
Kobiety kierowcy, częsty widok na dojeździe do szkół - telefon przy uch, papieros w "zębach", dwoje dzieci i szaleństwo w oczach. Bo jej wszystko wolno i jej się spieszy .........
Kierunek z Witowa czy też z Zalesic, już niedługo żniwa, ten rozbity, tato kupi nowy lepszy, może "mercedesa"
Zdarzenie było po 5 rano. Kierująca fordem chciała ominąć znajdującego się martwego kota który leżał na jezdni, w tym momencie była wyprzedzana przez chevroleta. Doszło do zderzenia i kierujący Chevroletem stracił panowanie nad pojazdem i dachował.
Nie w tym przypadku.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!