Jakie dachowanie? Wbił się w betonowy słup oddzielający bramki od siebie. To siła uderzenia była tak duża że w miejscu zrobił cyrkiel i zatrzymał się na dachu.
Na budowie A1 stanowczo za dużo jest wypadków, ofiar śmiertelnych!? Ta „budowa” jest źle przygotowana, nie ma dnia bez kolizji, wypadku!
Bardzo prosta przyczyna... zwężenie jezdni i prędkość. Prawy pas bramek jest szerszy, zmieści się tam tir. Lewy natomiast zmieści busa. Niestety co niektórzy pędzą przez bramki grubo, grubo powyżej setki. A przy takiej prędkości to łatwo o wypadek. Wielokrotnie jadąc prawą bramką byłem wyprzedzony przez takiego rajdowca. Więc może jeżeli to nie funkcjonuje a tylko wprowadza dodatkowe utrudnienia i zagrożenie zlikwidować te bramki. Ewentualnie postawić tam zarabiaczkę kasy do budżetu.
Znam ten przejazd. Musiał bardzo ostro jechać, po wewnętrznej stronie. Zresztą jak tam przejeżdżałem to bardzo często przy ograniczeniu prędkości wielu kierowców nie zdejmowało nogi z gazu.. Mam nadzieję że jechał sam.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!