Z nieoficjalnego źródła ponoć ma wystąpić Lady pank zamiast kombii
Śmiechu warte w Gorzkowicach a ogólnie dla mnie to może tam Koń Rżyć zamiast tego Kombi i Lady Pank.Boże patrzysz a nie Grzmisz:(
Plakat wyczesany szczególnie ta ważna informacja o konferansjerach.
Zastanawiałem się czy jechać, ale jeśli wystąpi 10 minut Magdalena Michalak to muszę to zobaczyć.
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
Dobrze, dobrze, dawać chłopaki, niech się coś dzieje - tak ma być!
W Piotrkowie tylko sama żenada.
Ciekawe gdzie odbędą się Dni Piotrkowa, o ile w ogóle się odbędą. Ja sugeruję Ustrzyki Górne albo Sokółkę.
Przecież to proste i oczywiste że w Piotrkowie Trybunalskim!Wolisz Ustrzyki Dolne?Szerokiej drogi,tu nikt płakać po tobie nie zamierza.
jakaś impreza będzie 16 - 17 czerwca na lotnisku, zagra bajm i golcowie. Ale czy to będą dni piotrkowa to nie dam sobie nic uciąć ;)
Podobno ma 23.V.2013, w czwartek ma być w filii UJK w P.T. prezes Kongresu Nowej Prawicy p.Janusz Korwin Mikke. W mieście na słupach ogłoszeniowych oraz w piotrkowskich mediach z radiem Piotrków FM na czele takiej informacji nie ma. Ma być w UJK o 15.3o i w Pubie"Starówka" o 18.oo. Czy ktoś jest w stanie potwierdzić te informacje i je rozpowszechnić. Jak zwykle będzie wszystko w wielkiej konspiracji.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!