Wczoraj jakiś stary baran w ciężarówce też jechał za mną na zderzaku na A1 i jeszcze trąbił pewnie prawo jazdy na bazarze kupił.
Ostatnio jak jechałem do Sulejowa to mistrz z ciężarówki też siedział na moim tylnym zderzaku i jeszcze trąbił bo tak mu się bardzo spieszyło.Masakra
Niestety ci bandyci w tzw. patelniach jadą jakby byli sami na drodze .Żadyych ograniczeń .wystarczy zobaczyć co wyprawiają na odcinku od ronda w stronę świateł przy kleszczu i dzlej , Wyścigi i jeszcze raz wyścigi .Przejazd na czerwonym to już norma .gdzie jest policja ? Jak dla mnie to zwykli bandyci a nie kierowcy
Dokładnie. A od tego ronda don ul. Kleszcz jest zakaz wyprzedzania przez ciężarówki. Znak jest zaraz przy rondzie. Gdzie jest Policja?
To są skutki "optymalizacji w Logistyce". Firmy narzucają coraz krótsze terminy dostaw, dlatego wielu kierowców łamie przepisy, żeby wyrobić się na załadunek/rozładunek i zmieścić się w czasie pracy. Spozniasz się np. 15 min na załadunek dostajesz karę i wpadasz na koniec kolejki = spóźnienie na rozładunku i kolejna kara. PS. Nie, nie jestem kierowcą zawodowym. Pracowałem w spedycji. Współczuję kierowcom - szczególnie przy transporcie produktów w temp. kontrolowanej do marketów. Kasa taka sobie, wymagania duże, presja czasowa mega
Scyzoryka zrobił i to wszystko.A wy sztuczną aferę kręcicie.Tak miało być i to miało być na youtobe.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!