Podobno dziś o 15 jest otwarcie mostu ale nie wiem czy to prawda czy plotki. Jak znajdę trochę czasu to wybiorę się tam i zobaczę.
Proszę powiedzcie, czy nadejszła "już" ta wiekopomna chwiła?
Już grudzień a korek jak był tak jest Ale czego wymagać to tylko Polska Nie można pracować całą dobę bo po co ? Nieh frajerzy stoją i marnują czas paliwo i zdrowie A jak w końcu łaskawie most przy famfarach otworzą to nowe światła w Przygłowie też bedą powodować powstawanie korków No ale to już będą nowe korki
Wiesz, naprawdę nie rozumiem czego masz dość i myślę, że wcale nie masz dość.
A jeśli jednak masz naprawdę dość, to podawałem wcześniej całą listę "telefonów zaufania", pod które dzwoniąc można sobie ulżyć;-)
No i jak tam? Nie szykują jeszcze wstęgi i nożyczek?
No i jak tam?
Nadejszła czy nie nadejszła ta wiekopomna chwiła, która miała pierwotnie nadejść wczoraj, a kolejną datą była godz 15 dziś?
Czy GDDKiA znów zrobiła wszystkich w konia?
Przed chwilą słyszałem w Strefie Fm iż most zostanie udostępniony dla kierowców jutro koło południa. Hm nie uwierzę zanim nie przejadę nim. Na stronie GDDKIA jest cały czas informacja że dziś mają otworzyć. .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!