Rozumiem że powyższy głos w sprawie, jest odpowiedzią wykonawcy na liczne zażalenia i skargi/ asolutnie usprawiedliwione/ zawiedzionych kierowców. Płacący podatki, a takim jest każdy kierowca /VAT od paliwa/, mają pełne prawo do utyskiwań i wyrażania swojego niepokoju z powodu nierzetelnie przeprowadzanych robót drogowych.
Internet w Tworkach włączyli?
Gdzie jest Marek Mazur przewodniczacy sejmiku województwa? Zamiast wstęgi przecinać czemu nie dba o drogę wojewódzką 742?
Nie jestem wykonawcą tylko jak każdy użytkownikiem dróg, zwykłą obywatelką,mieszkanką Przygłowa...Staram się niektóre rzeczy rozumieć.
Dziś po 19 widziałam to rozluźnienie jak na rolniczej i na krzywej korki ze ho ho bo ludzie chca ominac to dziadostwo i nie ma jak i tak korek przy korku korkiem pogania.
to zrozum...
cóż za "genialny" komentarz - autor musi być "wybitnie inteligentnym" i "kulturalnym" człowiekiem... nie ma co...chyba możemy być dumni z tego, że mamy takiego "wybitnego" Piotrkowianina...
Tylko nie Piotrkowianina! Co najwyżej piotrkowianina. Bardzo proszę nie wrzucać mnie do jednego worka z ww. indywiduum.
bardzo Cię przepraszam, Piotrkowianinie - chciałbym oficjalnie sprostować, że miałem na myśli komentującego "97-300".
Przeprosiny przyjęte. A co do korka w Przygłowie - ktoś gdzieś pisał, że wystarczyłoby ruch w kierunku Sulejowa puścić pasem północnym, a ruch w kierunku Piotrkowa Trybunalskiego tymczasowym pasem z płyt betonowych ułożonych na północnym poboczu DK12. Ale po co - lepiej mieć kierowców głęboko gdzieś, niech sobie stoją w korkach. Jak widać drogowcom myślenie chyba sprawia ból.
Zaskoczyłbym Lisiczkę i paru innych fachowców, gdybym pisał o tym co zrobiłem i robię.
Czyżby Lisiczka też była drogowcem? A tym - jak wielu już na tym forum zauważyło - myślenie sprawia trudność. No, chyba, że myśli się tylko o własnej wygodzie ...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!